bardzo dziekuje za slowa otuchy , naprawde bardzo
filarem sopotu to ja nie jestem ,
filarem sopotu sa wszystkie dzielne dziewczyny :
Bogusia , Ania, Patrycja , Basia , Kaja , Kasia, Beata, Dominika, Alicja , Ania W , Daria , Sylwia i Asia prawdziwi "cisi" dzielni wojownicy sopockiego uszakowa , sama jedna to moglaby sobie tylko ... pomarzyc albo na bebenku pobebnic
.
Dzieki wszystkim wolontariuszom sopockiego uszakowa , Sopot dziala i to na calej linii .
Psycha mi siada kiedy przychodzi zadawac bol uszakom , konieczny bo konieczny ale jednak i widziec i czuc jak one cierpia , to nie jest latwe ale poza tym tak latwo sie nie poddam
TAK ŁATWO SIE NIE PODDAMY , MY , WSZYSTKIE RAZEM , BO W JEDNOSCI SILA dzisiaj dzien przniosl kolejne zmagania z chorobami
Kichajce pojechaly na przedostatni zastrzyk , tak jak
Tercio i Makumba jeszcze sie dzielnie trzymaja tak
Rudzik i Kruszynek gorzej ,
bardzo slabo jedza
- wlaczone zostalo im do diety Rodi care , dostaja tez witaminy i Biolapis na odbudowanie flory bakteryjnej jelit i ..... pozostaje nam czekac
jedyne pocieszenie ze nie kichaja , jutro ostatnia dawka i sprawdzenie nosow , to jutro
i jest dobra wiadomosc : do
Makumby usmiechnal sie los i pojechal do DT do Gdanska , DT zostal uprzedzony i przeszkolony co do choroby
Makumby i sam zdecydowal sie w taki sposob pomoc,
z reszta codziennie spotykamy sie w lecznicy Altervet w Gdansku i omawiamy stan chorobowy maluszka , Udalo mu sie
W zaciszu domowego ogniska , otoczony dobra opieka ma wieksze szanse na szybki powrot do zdrowia -
Makumba trzymamy kciuki za ciebie bardzo bardzo
a w Toruniu
Objawy ec
Dyniulka nie ustepuja ale dzis po raz pierwszy od poczatku choroby
Dyniaszek sama zjadla cala kolacje
- nie cieszymy sie