To wszystko, co mieści się w uszakowie jest sumą wspaniałych gestów wspaniałych ludzi, którzy pragną pomóc potrzebującym uszakom
Bez darczyńców nie byłoby tego wszystkiego... Każdy drobiazg, każda przekazana złotówka jest na wagę złota, bo utrzymanie tak licznej gromadki kosztuje... I naprawdę serce mi się raduje, widząc te uratowane uszy! Wczoraj spędziłam w uszakowie nieco ponad 5 godzin, tylko ja i uchole... no i aparat jeszcze z nami był
I tak sobie myślę, ile to można wiele dobrych rzeczy zdziałać robiąc coś razem, z czyjąś pomocą, coś pięknego!
Liczba królików w uszakowie waha się około 45- jedni przychodzą, drudzy odchodzą i liczba ta co chwilę się zmienia. I fakt, wymaga to ogromu pracy, dlatego bardzo bardzo zachęcamy do wolontariatu w uszakowie- każda para rąk do pracy się przyda! Ład i porządek w uszakowie nadal panują i szczerze mówiąc byłam zaskoczona, że mimo tak wielu lokatorów w uszakowie nie cuchnie a w powietrzu nadal czuć tylko zapach sianka od Pana Roberta, które sopockie uchole ubóstwiają!
rice_cookie,
Aisejam wierzę, że już niedługo uda się stworzyć w Lublinie kolejne przytulisko dla potrzebujących uszaków
Takie "
Lublińskie Uszakowo"