Karolciu przeciez my jestesmy po to aby pomagac uszatym jak tylko mozemy
, miło ze
Hondzi juz lepiej i wychodzi z niemocy
, nie mowilam Ci tego ale sama bylam , mowiac tak wprost , lekko zaniepokojona na poczatku
-bylo minelo i to najwazniejsze , opiekuj sie
Hondzia bo to skarb nad skarby ...ale ty to najlepiej wiesz
joac ... pamietam jak raz optymistycznie poszlam zrobic sobie zdjecie do paszportu , do fotografa profesjonalisty , i po szesciu probach on sam skapitulowal ...ja nie wiem o co chodzi ale nie wychodzi hi hi hi hi ...widac foto model ze mnie zaden
, asiu trzyma kciuki za twoje ucholi aby szybko i skutecznmie wrocily do zdrowia i nie matrtw sie ze teraz nie mozesz bo masz wlasne nieprzewidziane wydatki dla uszakow kazda pomoc sie liczy , dziekujemy pieknie za fanty
beda fanty od
joac , zapraszamy innych do wspolnegpo zbierania fantow dla sopocian
, sopot tez sie szykuje ..
Moi mili Panstwo jak juz niesmialo wspomnialam Sopot sie rozbudowuje :
UWAGA UWAGA KAMPANIA REGALOWA - RUSZYŁA MAMY DO UZBIERANIA NA DWA, CZTEROPOŁKOWE REGALY
JAK SIE UDA , TO BEDZIE SZEŚĆ PEŁNO METRAZOWYCH NOWYCH MIEJSC DLA USZATYCH SIEROT S
A JUZ PIERWSZE WPLATY : MAMY JUZ NA DWIE PÓLKI bardzo dziekujemy :
1/ Pani
Karolinie z Gdyni
2/ Panu
Jarosławowi z Łodzi
3/ Panu
Dominikowi z Ciechanowa
Konto województwa pomorskiego z Sopotem
25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Volkswagen Bank Polska S.A.
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 Warszawa
Tytułem: DAROWIZNA NA REGAŁ/PÓŁKE DLA KRÓLIKÓW Z SOPOTUzapraszamy wszystkich , zapraszamy kazdego kto chciałby poprawic warunki zycia krolasow w Sopockim Uszakowie ,
kazdego , i tego co dołoży sie do pólki i tego co zasponsoruje cala półke , kazdego , ktoremu lezy na sercu dobro uszatych sierot
gorąco zapraszam