dziewczyny czy któraś z was mogłaby mi podać adres do wysyłki paczki dla Uszakowa ? taki bezpieczny-pewny
miałam ale gdzieś mi umkneło
pisałam w tej sprawie do miłej ale dziewczyna pewnie nie ma czasu na siedzenie na forum i nie chce dalej jej męczyć:)
wyslalam ci pw
Faktycznie weekend byl wypelniony zajeciami kroliczymi na maksa
przywiozlysmy trzech nowych rezydentow
wykanczanie wybitego okna w lazience
sprzatanie i podawnie lekow
od czwartku z nellciaa podajemy znowu pieciu kroliczkom - oxyvet
Rudzik, Łaciata, Tio, Ada i Ramzes (bastet) na razie jako tako znosza ale z kazdym dniem coraz mocniej sie buntuja
fakt ze kichanie osłablo ale w dalszym ciagu maja mokre nosy
musimy podaWAc ten lek przeZ dwa tygodnie ...jeszcze dziesiec dni ....
juz wystapil problem z przyjmowaniem jedzenia u
Łaciatej - zaczelysmy tez ja dokarmiac rodi care
no i
Boni szaraczka z dzialek , co raz gorzej
, leki nie dzialaja , wczoraj dostala elektrolity i witaminy dodatkowo i nic , bobkuje bardzo slabo w ogole nie je i nei pije
dostaje na sile Rodi care instan , w zasadzie od tygodnia jest na sile dokarmiania i coraz gorzej .. nie mozemy znalezc w 3M weta ktory by wiedzial co jej dolega
, ma miekki brzuszek , na rtg niby nic nie wychodzi niepokojacego
zeby niby w porzadku ....
musimy z nia jechac do Torunia , moze uda sie dzis ...
nowi rezydencji sopockiego uszakowa :samiczka 01 - bezimienna ruda samiczka w typie lewka , w wieku okolo dwoch lat - zostala oddana do sklepu bo sie znudzila a sklep ,
ktory nie handluje zywymi zwierzetami , zlitowal sie nad uszata i przyjal na zasadzie DT aby poszykac jej dom stalego
widac i takie sklepy zoologiczne mozna jeszcze znalezc :
Kiki - okolo poltoraroczny samiec baraniasty - bialo czarny - z ogromnym smutkiem oddany
to byl juz jego drugi dom , w poprzednim i w tym ujawnila sie alergia u dzieci i niestety nie mogl zostac ani tu ani tam
zdarzylismy w ostatniej chwili gdyz zglosil sie po niego Pan ktory twierdzil iz ma "ochronke" dla kroliczkow : same samiczki
wiec samczyk na pewno bedzie mial super
jeszcze nie slyszalam takiego okreslenia na pseudohodowle : "ochronka" - widac i tak tez mozna
na szczescie jego wlasciciele ( byli) wybrali sopockie uszakowo , w zasadzie bardzo sie ucieszyli ze sie sopockie uszakowo odezwalo,
wygladalo jakby kamien spadl im z serc bo juz nie wiedzieli co poczac a strasznie im zalezy aby uszak znalazl dobry dom :
samiczka 02 - bezimienna czarna kruszynka -
http://adopcje.kroliki.net/rabbits/1539#yieldzasadniczo jest z nami od listopada , starsze malzenstwo przygarnelo ja ale niestety nie sa w stanie sie nia opiekowac dalej
uzyczyli jej dachu nad glowa do konca roku , dlatego mala obecnie jest juz w sopocie :
TRZECH NOWYCH REZYDENTOW SZUKA WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW PIERWSZY WIRTUALNY OPIEKUN MOŻE NADAĆ IMIE SAMICZKOM 01 I 02
PROSIMY O CUDOWNE IMIONA DLA BEZDOMNYCH BEZIMIENNYCH Zostając Wirtualnym Opiekunem pomozesz nam zebrac fundusze na utrzymanie, karme i akcesoria
oraz zapewnić odpowiednia opieke weterynaryjna, bezdomnym krolikom miniaturkom.
25 PLN to niewielka kwota, a może ona uszakowi zapewnić godne życie.
Można adoptować więcej niż jednego królika, a także jeden uszak może mieć kilku wirtualnych opiekunów.
Dokładny regulamin Wirtualnych Adopcji znajdą Państwo tutaj:
http://www.kroliki.net/pl/adopcje/wybor-trybu-adopcji-krolika/regulamin-wirtualnej-adopcjiAby objąć królika Wirtualną Adopcją,
należy wysłać zgłoszenie pocztą elektroniczną na adres: adopcje.wirtualne@kroliki.net , dw:
sopot@kroliki.netw ktorym nalezy umiescic dane -
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15866.0.html :
1/ imię królika i miasto/województwo / region, w którym przebywa - pod ktorego jest opieka
2/ wysokość zadeklarowanej kwoty, którą chcecie Państwo co miesiąc przelewać na jego utrzymanie ( min.25pln)
3/ zgoda bądź jej brak, na udostępnienie swoich danych - w przypadku zgody, podac jakie dane :imię i nazwisko, samo imię lub pseudonim/nick z forum...itp - oczywiście mozna pozostać anonimowym
Jeżeli zgodzą się Państwo na udostępnienie swoich danych , to na specjalnej stronie
poświęconej adopcjom wirtualnym krolikow z pomorza , zostaną one zamieszczone obok sponsorowanego królika.
wplaty prosimy dokonywac na:
Konto województwa pomorskiego z Sopotem25 2130 0004 2001 0516 7234 0003Volkswagen Bank Polska S.A.
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 WarszawaTytułem: WA - [IMIĘ KRÓLIKA] Z SOPOTU - [NICK/IMIE DARCZYŃCY] - [MIESIAC] za który jest dokonywana wpłata."