Ja Ci dam "Cipera"...
Cioper wybaczzz
, pozno bylo i tak jakos mi wyszlo
.............................tylko wlasnie sie zastanawiem z jego zachowaniem na rekach?
niektore a w zasadzie wiekszosc krolasow panicznie boji sie podnoszenia i trzymania na rekach , byc moze
Lolek wlasnie do nich nalezy , lepiej go nie brac ani na rece ani na kolana ... chyba ze sam zdecycyduje sie na ten krok w ktoryms momencie ...wiec lepiej poczekac albo najlepiej zalozyc ze "miziaki" z
Lolkiem tylko na jego warunkach czyli "na kolanach "
i tylko wtedy kiedy
Lolek czuje sie bezpiecznie ..... na podlodze
. p.s. moje dwie dziewczyny choc juz ze mna kilka lat - nie lubia noszenia na rekach wiec robie to sporadycznie i tylko w takich sytuacja kiedy trzeba np.: aby obciac pazury
Kalunia zaczela sie otwierac
, juz wychodzi sama z klatki
.
Klaudia Kala uwielbia domek , lubi sie w nim zaszywac jak ja cos wystraszy a bojazliwa jest nie co pannica , bojazliwa , bedzie potrzebowala wiecej czasu niz
Lolek na aklimatyzacje
ale juz widac ze bedzie dobrze
PippiLotta ale superasne fotki - alez milo zobaczyc
Bialaska szczesliwego
- dzieki za wiesci
.......
Toruń ma taka lampę, więc możecie się ich też poradzić w sprawie zakupu.
Z tego co wiem dziewczyny z Torunia tez dostaly wytyczne od dr Krawczyka wiec prawdopodobnie to jest wlasnie taka lampa i dlatego dobrze by bylo aby i u nas sie taka pojawila, dzieki za podpowiedz
Przyszla juz
pierwsza wplata na lampe od
p. Marty z Gdyni wiec gdzies tam zaswitala mysl, ze moze sie uda zebrac fundusze na calosc
Konto województwa pomorskiego z Sopotem25 2130 0004 2001 0516 7234 0003Volkswagen Bank Polska S.A.
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 WarszawaTytułem: Darowizna na lampe bakteriobojcza dla sopockich krolikow
ooooo
i Indii w koncu zawitala w watku