A Wiktorek mój (dawna Wiktualia)? Został już adoptowany?
PippliLotta Wiktor to jednak
dziewczynka - wrocilismy do poprzedniego imienia
- jest w trakcie procedury adopcyjnej
- jest teraz w
DT z opcja
DS - trzymamy kciuki za mala
wiki a propos
Neny to musze wam jeszcze powiedziec ze jak tylko zostala otworzona klatka to
Nenka dala wspanialy popis podskokow , tak jakby zrozumiala ze wlasnei przyjechal po nia jej "czlowiek "
relacja z sobotniej wyprawy do torunia : pomimo dosc goracej atmosfery , udalo nam sie wykastrowac dwa samce , nie zdecydowalismy sie na sterylizacje bo bylo za goraco
1/
Łowiecek - zdrowy samczyk , kastracja - wszystko poszlo ok - jest teraz u
mas na
DT i wraca do zdrowia
2/
Wiesio - zdrowy samczyk - kastracja - rownie dzielnie chlopak ja przeszedl - w tej chwili juz calkiem swobodnie kica u mnie na DT
3/
Tupta - stan ogolny dobry - ma dziewczynka bardzo dobre wyniki badan krwi
4/
Hikari nasza mamuska rudziakow - stan oglny bardzo dobry
5/
Sunzi ( fotki mi uciekly )- stan ogolny bardzo dobry ale mala ma w trakcie leczenia jedna tylnia lape - po sterylizacji "wkradl" sie maly bezwlad - jest na kuracji nivaliem jeszcze z miesiac i mamy nadzieje ze wroci do normy
6/
Donka ( fotki mi tez uciekly ) - stan ogolny bardzo dobry - nasza dziwczynka jest zdrowa - po wizycie wrocila do Doni na DT
i czekamy na wyniki wymazow
PHowciakow - powinny byc w tym tygodniu
i jeszcze podziekowania za prezenty :
p. Aleksandra - dostawa ze sklepu inter uszatkowo -
p. Magdalena - dostawa ze sklepu inter uszatkowo -
p. Tomasz - dostawa ze sklepu inter uszatkowo -
dori serdecznie dziekuja za prezenty uszaki z Sopotu dori te cztery kuwety teraz sie bardzo , bardzo przydadza - jak juz
Kaja pisala - bedziemy rozdzielac rudzaiki - 15.08 skoncza 12 tygodni , kiedy ten czas zlecial
koncza nam sie poidla - zuzywaja sie niestety
- przyjmiemy kazda ilosc i najlepiej
poidla o pojemnosci min. 0,5 l - w tym okresie krolasy pijjjjjaaaaa.... -prosze o pw