Z racji tego, że to lato było wyjątkowo owocne w zieleninę, posiadam na sprzedaż nadwyżke domowej roboty suszu. Rośliny zbierałam ręcznie, natomiast suszyłam je w skrzynkach na słońcu, bądź w domu na gazetach.
Pokrzywa:
SPRZEDANE 2 paczki po 80g ---> 2,5zł/paczke
Mniszek lekarski- liście:
SPRZEDANE 2 paczki po 100g ---> 3zł/paczka
Babka lancetowata- liście, łodyga, kwiat:
SPRZEDANE 1 paczka 90g ---> 2.8zł
Krwawnik- łodyga, liście:
SPRZEDANE 2 paczki po 50g ---> 1.5zł/paczka
Liście brzozy:
SPRZEDANE 2 paczki po 100g ---> 3zł/paczka
Szyszki brzozy:
4 paczki po 10g ---> 1zł/paczka
sś
Szczaw:
1 paczka 60g ---> 2,3zł/paczka
Sianko (bez dodatków):
2 paczki po 350g ---> 3,7zł/paczka
GAŁĄZKI
Brzoza:
5 paczek po 170g ---> 3zł/paczka
Wierzba:
3 paczki po 170g ---> 3zł/paczka
Po lewej brzózka, po prawej wierzba. Jak widac na 2-gim zdjęciu, gałązki są różnej grubości.
Wszystkie suszki są świeże, pachnące. Z racji tego, iż ciężko dokładnie zważyć paczki, każda paczka posiada około 5g nadwyżki (wyjątkiem są szyszki brzozy, których jedna paczka waży równe 10g).
WYSYŁKA
Suszki są pakowane oddzielnie w worki. Wysyłane będą w kartonach co zapobiegnie ich zgnieceniu podczas transportu.
Co do ceny wysyłki to będzie ona ustalana indywidualnie wg cennika Poczty Polskiej (m.in wg wagi). Za przesyłkę płaci kupujący.Jednak z tego powodu, iż jestem w domu jedynie na weekendy wysyłkę będę prowadzić jedynie w niedzielę ewentualnie w poniedziałek. Istnieje mozliwość odbioru osobistego w piątki, lub niedziele w Opolu, bądź w tygodniu w Nysie (po uwczesnym ustaleniu). Paczki wysyłam po wcześniejszej wpłacie należytej kwoty na konto.
Kontakt:
E-mail:
martamail@onet.eu