Stało się
Moją króliczo-ludzką rodzinę dosięgnął kryzys, więc aby podreperować nadszarpnięty budżet organizuje wyprzedaż.
Zapraszam do oglądania i kupowana, pomóżcie mi zrobić "luzy" w szafach i na półkach, a zebrane pieniądze idą oczywiście na moje potrzeby i zachcianki .....hehe żart, oczywiście na potrzeby mojej czeredy czyli na 4 kudłete łebki.
1. Książeczki o przygodach miłych stworków Muminków - 5 szt. cena 5zł - do kupienia też każda oddzielnie po 1 zł (oprawa miękka)
2. Tablice biologiczne - przejrzysty układ tabel. 4zł (oprawa miękka)
3. Romansidło, że ho ho 5zł (oprawa miękka)
4. Dziewczyna nr 44 - hmmm to coś dla feministek
5zł (oprawa miękka)
5. Dla miłośników tajemniczych zjawisk kosmicznych 5zł (oprawa miękka)
6. Dla małych obserwatorów przyrody - atlas motyli z ciekawostkami o tych pięknych istotach. 6 zł (oprawa twarda)
7. Rośliny doniczkowe - ciekawy poradnik o roślinkach najczęściej hodowanych w naszych domach 10 zł (oprawa twarda)
8. Księga proroctw tysiąclecia - nic dodać nic ująć
15 zł (oprawa twarda)
9. Miłośnicy gier samochodowych - kierownica - z dodatkami
30 zł
10. Jak już zakupimy kierownicę to przyda się gra Formuła 1 - może zostaniecie drugim Kubicą
30 zł (hmmmm tylko żeby się nie "wykitwasić" podczas wyścigu ech...)
11.Długopisy Parker - niebieskie 4 szt cena 4 zł - do kupienia tez każdy oddzielnie za 1 zł.
12 Kartki świąteczne - każda po 0,80 zł
12. Zielona - zielononiebieska rozkloszowana bluzka firmy Orsay, rozmiar 36 - 7zł
13. Czarna połyskliwa bluzka - kupiona w celach sylwestrowych szaleństw -firmy Orsay, rozmiar 36 - 20 zł
14. Fioletowa tunika - bardzo ciepła i miła w dotyku, akurat na jesienne chłody, rozmiar to 36/38 (choć na mnie - noszącą rozmiar 36 ciut za duża) 15 zł
15. Komplet: żakiet + spódnica, materiał lekko błyszczący, cudo założone tylko 2 razy - w białym mi nie do twarzy
rozmiar 36 - 90 zł, możliwość kupienia oddzielnie żakietu 60 zł, i spódnicy 30 zł. Spódnica w kształcie rombu długości do kolan.
16 Legginsy vel getry
bardzo wąskie i obcisłe, kolor ciemny jeans - 8 zł
17. Kolczyki Orsay, czarne długość 6,6 zł, bez "zatyczek" 10 zł
18. Naszyjnik ponoć z kamieniami półszlachetnymi 7zł
19. Zawieszka z serduszkiem z bursztynu, srebro wymaga oczyszczenia 5 zł
20.Farba do włosów Palette odcień "mroźny blond" 6 zł
21.Podkład do twarzy KOBO, rozświetlający odcień 201 fresh beige - najjaśniejszy z całej gamy
22. Wazon z białego szkła wysokość 34 cm, 10 zł
23. Komplet 2 filiżanek 15 zł
24. Paśnik - kula, średnica 12 cm. futrzak powinien być zadowolony
7 zł
25. Mały transporterek dla małego króliczka, mieści się w nim bez problemu mój upasiony Buńczek
20 zł
ZAPRASZAM!!
Wszystkie ceny są do negocjacji.
O szczegóły dotyczące produktów i więcej zdjęć proszę pytać pw. lub mailem.