Witajcie,
2 tygodnie temu adoptowałam Kubusia i się okazało, że kubuś ciężko skacze plus psikać zaczął, do tego ma być jeszcze szczepiony i kastrowany. Jestem właśnie po leczeniu katarku, szczepieniu i sterylizacji Łatki - panienki adoptowanej przez allegro no i zapasy pieniążków nam się dość mocno skurczyły bo na samo leczenie Łatki poszło 1100 zł razem ze sterylizacją.
Dlatego postanowiłam mocno odkurzyć szafy i poszukać rzeczy, które mogłyby Wam się przydać a mnie dać szanse doleczyć spokojnie Uszolka
Pudełko od zapałek ma pokazać jakiej te przedmioty są wielkości. Zapraszamy na giełdę
1) brelok z tygryskiem 3 zł
2) brelok podkowa ze skóry, nie używany 5 zł
3) kolczyki z masy perłowej niechodzone [nietrafiony prezent] 4zł
4) przypinka miś z kostą 3 zł
5) bransoletka z niebieskimi szkiełkami ubrana może 1 raz [nietrafiony prezent] 4 zł
6) bransoletka fioletowa z motylkiem nienoszona [nietrafiony prezent] 4 zł
7) wiosiorek dwóstronny z jednej strony metaliczny szary z drugiej mieniacy się na fioletowo/różowo/niebiesko nienoszony [kolejny nietrafiony prezent] 3 zł
zdjecia zrobione tylko z tej metaliczno szarej strony bo ta kolorowo mieniaca się nie wychodziła na zdjęciach =(
8) wisorek kilka razy użyty. Spod zagięcia tutki wystaje troche kleju - od nowości taki 2 zł
9) korale nienoszone 3 zł
10) korale nienoszone z masy perłowej w kolorze stalowym 5 zł
11) czarne korale 4 zł
12) wisiorek w róże 4 zł
13) wisiorek nienoszony 4 zł
14) kolczyki w dobrym stanie, noszone 3 zł
15) kolczyki nienoszone [nietrafiony prezent] 4 zł
16) kolczyki ubrane może 1 raz 4 zł
17) kolczyki kupione we włoszech z naturalnego kokosa za 40 zł, ubrane max 3 razy 8 zł
od nowości miały peknięcie na jednym kolczyku, ale to niczemu nie przeszkadza w noszeniu
A teraz kilka par kolczyków, które sama zrobiłam, tam gdzie jest gwiazdka oznacza, że mogę zrobić takie same bądź podobne. Są wzory robione w ilości sztuk jedna i się nie dublują.
18) kolczyki 5 zł *
19) wiszące kolczyki 5 zł *
20) kwiatuszki 5 zł *
21) kolczyki z wstawką 5 zł*
kolor kordonka cieniowany biało - żółty
22) okrągłe 5zł
23) koniczynka 5 zł *
24) Koszyczek 7 zł
25) dzwonki 7 zł
26) wiszące kwiatki - płatki liliowe, łodyżka biało-żółta 7 zł
27) chmurka biało - niebieska 3 zł
28) duże 10 zł *
29) trójkąciki 7 zł *
30) kwiatuszki 7 zł * [czarne z amarantowymi koralikami i biało-żółte z bezbarwnymi koralikami]
31) maluchy z piaskiem pustyni 10 zł
32) kwiatek biało-żółty z cytrynem w środku 7 zł
33) wiszące z nocą kairu 20 zł *
34) dzwonki z kuleczkami z hematytu 20 zł
35) kwadratowe z turkusem 10 zł
36 wiszące z opalami 10 zł
Modele z koralikami svarowskiego są głównie pojedynczymi egzemplarzami
37) maluszki 10 zł
38) koszyczek 25 zł
39) wiszące 25 zł
40) chmurki 20 zł
41) koniczynka [mój ulubiony wzór 10 zł *