Chciałam bardzo serdecznie wszystkim podziękować.Fajnie wiedzieć,że są ludzie,którzy rozumieją ,że o życie królika dobrze walczyć.Dziękuje za wsparcie, przede wszystkim chciałabym podziękować Dori za pożyczke 50 zł i Scampi za pożyczke 150 zł,a także osobie,która na bazarku kupiła coś.Szczególne dziękowania należą się też Bosniak,dzięki niej jechałam ze świadomością,że uda sie jakos dogadać koszty.Dziękuje za rady,za wszystko.
To troche było jechanie na wariata,ale nie żałuje,bo wiem że juz nic więcej nie da się zrobić,nawet mając majątek na zbyciu.Jego choroba,to nadal zagadka.Jest taka sama opinia,jak wetów,do których jeżdże z psami.Podejrzenie złośliwego nowotworu.Miał robione rtg-nie ma przerzutów do brzucha,na usg nic nie wyszło.Dr Baran był bardzo miły i rzeczowy,nie ukrywałam,że mam majątek na badania.Bardzo mi się podoba jego podejście.W zasadzie dowiedziałam się tylko o tym,co kiedyś mój wet mówił,że serduszko niezbyt równo bije.Dr Baran powiedział,że jest baaardzo powiększone i niepokojące jest to,że zaburzona jest perylstatyka jelit,a w zasadzie napisał,że w ogóle jej nie ma, żołądek i jelita są przepełnione.
Znowu dostał steryd,tylko tym razem o przedłużonym działaniu na 10-14 dni,a w domu 2 razy dziennie zastrzyki z m...wciąz zapominam, sprawdze i napisze.W piątek ok 3 00 w nocy zaczął chodzić,a teraz już normalnie pije.Wiem,że nie ma sie co cieszyć,bo to tylko zasługa sterydu,ale będę się cieszyć każdym dniem i chciałabym mu zapewnić komfort i życie bez bólu.
Martwi mnie to,że nie potrafi wskoczyć nawet na łóżko,przewraca się,a kiedy wskakiwał baaaardzo wysoko.Widać spore zaniki mięśniowe.W domu baaaardzo brzydko pachnie,czasem aż robi się niedobrze, sika i bobki gdzie popadnie, najczęściej na kocyk,więc tak średnio 5 razy dziennie wymieniam mu,1 podkład kosztuje 1,60,za dużo, pralka chodzi codziennie.Kupiłam espumisan w kropelkach, Pani w aptece zna mnie,bo zawsze wydawaliśmy mnóstwo pieniędzy na leki mamy i sprzedała mi go za 17 zł,to pdoobno znacznie mniej.W bobkach jest śluz...
Co jeszcze...Obgryzł mi dzisiaj zwisające spodnie,więc chyba poprawia mu sie
Za wizyte zapłaciłam dokładnie 146 zł,za paliwo 70 zł + 18 zł w jedną strone za autostrade.
Aaa jeszcze...wczoraj i dzisiaj nie dałam mu kroplówki,bo zaczął pić.Udało mi się dostać kupić 1 cykorie,ale nie bardzo chce ją,spróbował i zaniósł ją na przód pokoku,na szczęście przy innych nie marudzi.Dzisiaj była u mnie koleżanka,która go widziała osttani raz rok temu,oczywiście jak wchodziła,to uciekała,bo ostatnio pogonił ją i pogryzł spodnie,za nogawke szarpał.Nie mogła uwierzyć,że to ten sam królik