Kończą nam się zapasy CC, więc znowu muszę uciułać większą kwotę na spore zamówienie.
Starym sposobem - wietrzę szafę.
Wszystko wysyłam przez PP zgodnie z ich cennikiem doliczając cenę koperty bąbelkowej.
1. Brązowe sandałki z różnymi ozdobami, zapinane z boku na zamek, bardzo wygodne, ale jakoś nie mogę się przekonać do sandałów, wiec noszone były niewiele, założone może ze 3 - 4 razy. Rozmiar 39. Cena: 25zł
2. Tenisówki z królikami z Deichmanna, króliki malowane ręcznie specjalnymi farbami. Kolejne mało noszone, bo nigdy mi do niczego nie pasowały, dostałam w prezencie od osoby, z którą nic mnie już nie łączy i chcę się ich pozbyć jak najszybciej. Rozmiar 40, cena: 30zł
3. Czarne buty na obcasie, kupione w CCC, bardzo wygodne, założone kilka razy (studniówka, matury). Są w idealnym stanie. Rozmiar 39, cena: 45zł
4. Brązowe buty na obcasie, fleki wymienione na metalowe. Mają lekko wytarte czubki, poza tym w świetnym stanie. Rozmiar 40, cena: 25zł
5. Sukienka Gina Tricot, rozmiar XXL, ale podszyłam ją o chyba dwa czy trzy paski pod biustem i była dobra na L. Zawsze można rozpruć. W bardzo dobrym stanie. Cena: 20zł
6. Kremowa koszula, rozmiar L, cena: 15zł
7. Tunika z sową, w świetnym stanie, mało noszona. Rozmiar L, ale w sumie, to jest taka raczej uniwersalna, u dołu i na rękawach ma ściągacze, a cała jest luźna. Cena: 15zł
8. Bluzka czerwona w paski, Kappahl. Rozmiar 48-50, ale ja ją nosiłam jako oversize, była luźna i przewiązywałam się paskiem w talii. Cena: 15zł
.
9. Spodnie Orsay, rozmiar 40. Bardzo mało noszone, bo były kupione zaraz przed tym, jak zaczęłam chudnąć, więc nie zdążyłam się nimi nacieszyć, teraz mi już spadają. Cena: 40zł
ORAZ rzeczy nowe, zrobione przeze mnie:
10. Spódnica asymetryczna w stylu boho/etno/hippie, na gumce, rozmiar uniwersalny s/m/l/xl. Cena: 25zł
11. Ręcznie robione szorty galaxy z ćwiekami i przetarciami. Rozmiar M. Wymiary: pas - 2x42cm, biodra - 2x49cm, długość - 28cm. Cena: 40zł
12. Ręcznie robione legginsy z Tally Weijl z flagą USA, rozmiar S, nogawki 3/4 (trochę za kolano). Wykonane w stylu vintage (widać to dopiero po założeniu, czego zaprezentować nie mogę, bo sama noszę M i nie chcę ich rozciągnąć). Cena: 35zł
13. Ręcznie robione legginsy Tally Weijl, rozmiar M, nogawki 3/4 (trochę za kolano). Na zdjęciu materiał może się dziwnie prezentować, ale to ze względu na to, że podczas robienia zdjęcia legginsy były po prostu jeszcze mokre. Legginsy sprzedaję w okazyjnej cenie ze względu na to, że mają gdzieniegdzie maleńkie, widoczne jedynie z bliska czerwone kropki. Cena: 35zł
14. Ręcznie robione szorty ombre, rozmiar S/M. Wymiary to ok 2x38cm (a maksymalnie po rozciągnięciu 2x41cm) mierzyłam na samej górze, a w najszerszym miejscu mają 2x45cm. Cena: 35zł
15. Ręcznie malowane tenisówki z Pepe Panem Dziobakiem, rozmiar 39. Cena: 40zł
16. Ręcznie malowana koszulka H&M, rozmiar XL, ale na XL byłaby obcisła, więc jako luźna koszulka będzie fajnie wyglądała na mniejszych rozmiarach. Cena: 30zł
17. Ręcznie malowana eko torba Starbucks, mieszcząca A4. Cena: 13zł
18. Sweter z łatami na łokciach w kształcie serc. Z przodu ma kieszonki, zapinany na guziki, dość długi. Rozmiar L/XL. Cena: 30zł
19. Bransoletki filcowe. Kulki filcowane na sucho, co zapewnia ich wysoką trwałość. Cena: 7zł/szt.
20. Zegar zdobiony metodą decoupage. Cena: 15zł
21. Szkatułka w kształcie serca zdobiona metodą decoupage. Cena: 13zł
A także przypominam, że na sprzedaż jest wciąż ogromna zagroda moich uszatych, o tutaj:
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,14346.0.htmlZapraszam do zakupów!