PRZEKAŻ NAM SWÓJ 1%! Nr KRS: 0000237887
Ukradziono Raczka
Cytat: juta w Marzec 25, 2014, 17:04:45 pmUkradziono Raczkaale jak to ukradziono?
Wyłamano zamek, wycięto dziurę w siatce kojca.
Cytat: juta w Marzec 25, 2014, 17:15:30 pmWyłamano zamek, wycięto dziurę w siatce kojca.To już czysta bezczelność... Zgłasza się takie rzeczy policji czy innym służbą? Bo to jednak kradzież przecież...
no nie ale komuś musiał wpaść w oko skoro go ukradł ,albo może były jego właściciel go buchnął .
Ukradziono Raczkahttps://www.facebook.com/kroliki.net/photos/pcb.10152284663733544/10152284663148544/?type=1&theater
Czasami nachodzi mnie lęk. Że ktoś mógł się włamać do mojego mieszkania podczas nieobecności w nim ludzi.Że mógł skrzywdzić to, co mam najcenniejszego: Bońka i Elzę.W mieszkaniu nie mam żadnych innych cenności...Jedynie życie jest bezcenne.
Ponadto boje się ,że jak mi się coś stanie, to kto będzie się opiekował moimi królikami ... Angry
O matko, taki scenariusz nie przyszedł mi do głowy Aż mnie lęk ogarnął, biedny króliś, biedny opiekun! Co za gnojek robi taką rzecz.
Cytat: joac w Marzec 25, 2014, 20:47:22 pmO matko, taki scenariusz nie przyszedł mi do głowy Aż mnie lęk ogarnął, biedny króliś, biedny opiekun! Co za gnojek robi taką rzecz.Glodny... niestety niektorzy maja instrumentalne podejscie do zwierzat i w mniemaniu takiej osoby to skoro Malgosia ma tyle krolikow to nie zauwazy...
Ale to nie króliś od Małgosi, o ile dobrze zrozumiałam...?
No to teraz juz tego nie rozumiem