Co słychać u uszaków? Ktoś się nimi interesuje? Może znalazłyby się jakieś aktualne zdjęcia
Witajcie. Ze względu na kupę spraw, które mnie przerosły nie bardzo mam czas pisać na forum. Przepraszam. Przepraszam też Agnieszkę, od której tak dawno już pożyczyłam kojec i jeszcze jej go nie zwróciłam.
Dalej opiekuje się Pilotem i Piratką. Niestety tak jak pisała Kitty27 Pilot musi nas opuść, hormony buzują mu coraz bardziej, dochodzi coraz częściej do scysji między nim, a moim kastratkiem Cichym. A i też boimy się, żeby Piratka nie obrodziła w nowe młode. Obydwa uszatki mają już po 14 tygodni. A metraż pokoju, nie daje mi wielkich szans na ich oddzielenie, najlepiej wie to Azi która u mnie była.
Najnowsze zdjęcia i opisy moich dzieci:
Piartka
Waga: 1140 g (30.09.2012)
Piratka jest śmiała, ciekawska, bardzo skoczna, lubi pieszczoty i towarzystwo człowieka. Je z ręki opiekuna.
Bardzo związana z resztą królików w domku, potrzebuje dużo uwagi i towarzysza króliczka. Nie boi się odkurzacza
Uwaga: króliczka bardzo przeżyła rozstanie z braćmi, dlatego lepiej dla niej jakby miała króliczego towarzysza. Piratka jest do oddania tylko do towarzysza.
W razie nie znalezienia domku z towarzyszem zostaje u mnie na stałe
Pilot
Waga: 1160 g (30.09.2012)
Nieśmiały, nie podoba mu się branie na ręce i lampa błyskowa aparatu. Trudno, go przekonać do dłuższych pieszczot. Lubi chować się w rożne zakamarki, z których nie może potem sam wyjść. Potrafi bawić się dosłownie „niczym” i sprawia mu to dużą frajdę Je z ręki opiekuna. Nie boi się odkurzacza.