Porządki w pokoju zrobione i znalezione kilka rzeczy, które może Wam się przydadzą, a u mnie tylko zalegają. Niestety skończyły mi się już fundusze, a potrzebuję na zastrzyki dla królisia dlatego otwieram mały sklepik.
1. Czapa RASTA - 15 zł. Nie trafiony prezent od koleżanki - nie noszona, stan idealny.
2. Klatka - 30x20x40 (10cm kuweta) - 20 zł.Mieszkała w niej mała myszka, ale niestety maluszek odszedł ze starości.
3. Książki o fotografii, robieniu dobrych zdjęć, pracy z aparatem i otaczeniem - jedna książka 15 zł (wszystkie 4 za 40 zł).Książki są w stanie IDEALNYM, jeszcze pachną księgarnią. :) Także nietrafiony prezent pod choinkę.
4. Zestaw młodego chemika - 15 zł.Świetna zabawa dla dzieci. Wszystko skompletowane, niczego nie brakuje. Wszystkie substancje w stanie nie naruszonym.
5. Przewiewna bluzeczka H&M - 15 zł.Świetna bluzeczka, kupiona w H&M. Niestety za duża na mnie. Rozmiar 38.
6. Spodenki Pull&Bear - 15 zł.Jak wyżej - za duże na mnie. Rozmiar 40. Nie noszone.
7. Śliczna kwiatowa sukienka Bershka - 20 zł.Założona ze 2 razy, rozmiar z metki 40, ale moim zdaniem znacznie zawyżony.
8. Świetne buty CCC - cena do ustalenia. Rewelacyjne butki, praktycznie nowe. Założone raz - niestety nie odnajdę się na takim wysokim obcasie. Nie wiem jaką cenę za nie ustalić. Czekam na jakieś propozycje.
Oczywiście każda cena podlega negocjacji jeżeli nie odpowiada. :) Są napisane orientacyjnie. Moja wycena przedmiotu. :)
Ślicznie prosimy o chociaż drobne wsparcie na leczenie. :)