o i jeszcze jedno pytanie
a będzie jeżówka,podagrycznik, pięciornik gęsi, stokrotki, chaber czy dziurawiec?
podagrycznik mogę zbierać bo "pod lasem" go pełno, pięciornik tez widziałam się "wyżynał" z ziemi więc jeśli masz ochotę to nazbieram, stokrotki i chaber ta sama historia.
Wiesz, ja obmyśliłam to w ten sposób, że podane przeze mnie zielsko na pierwszej stronie to będzie "zawsze" dostępne, a takie "dodatkowe" o jakie np. prosisz Ty, będą na zamówienie specjalne. Ciężko porównać żółte połacie mniszka do rosnących na łące stokroteczek - nawet jakbym chciała to nie nazbieram tyle co mniszka
P.S. Jasnotę moja Roksana wpyla jak wszystko inne, ona by zeżarła wszystko ostatnio nawet ścianę "czesze" Bunczek ma słabe zęby więc ledwo mniszka przeżuwa a i wybredny że tylko z zielska to jego je. Jeśli nie jesteś przekonana, to przy zamówieniu mogę podesłać próbkę -gratis
żebyś przetestowałą na swojej diabliczce
OGŁOSZENIEWszystkie zioła spoza cennika podstawowego, będą na tzw. zamówienie -czyli nie będę zbierała hurtowo, tylko dla osób, które wczesniej wyrażą chęć posiadania takiej zieleninyCeny ziół na zamówienie to ----- 4 zł za 100g Zapraszam!!