reasumujac - kazda nowa inicjatywa gdzie jest wiecej dobrego a mniej nie wiadomo czego ... jest jak najbardziej wskazana
czy ten czlowiek ktory produkuje to sam gdzies sie oglasza ? sprzedaje to gdzies bardziej hurtowo ? robi to jako firma czy dla funu ?
bo ja bym nie chcial przeprowadzania zadnych "das experiment" na swoich futrach ....
Szczerze mówiąc nie interesowałam się jak do tej pory dogłębnie życiorysem tego producenta. Ma on swoje sklepy zoologiczne, ma firmę produkującą granulat, sprzedaje swoje granulaty też innym sklepom, ma swoją stronę internetową.
Mój pomysł wynika z mojej potrzeby - po prostu się załamię jeżeli Tuptuś nie dostanie swojej "starej karmy", więc będę próbowała jeszcze się kontaktować z tym panem. Jak już pisałam ta karma wcale aż taka rewelacyjna nie jest, ale zwierzak się przyzwyczaił.
Jeżeli mogłabym zasugerować producentowi jakieś ulepszenia składu lub całkiem nowy produkt, to chyba fajnie byłoby spróbować.
W sumie każdy z nas może sobie zrobić granulat, ale czy macie kontakty do rolników, ochotę na to żeby kupić tonę jakiegoś produktu i trzymać go w jakimś magazynie, garażu czy piwnicy? Bo ja jestem leniwa i nie chce mi się pertraktować z rolnikami i robić hurtowe zakupy.
Myślę, że ów pan mógłby się skusić na produkcję nowego granulatu gdyby był pewien, że będzie miał rynek zbytu.
Jednak widzę, że temat ten nie wywołał na forum jakiegoś poruszenia, więc nie mam argumentów, które mogłyby przekonać tego producenta do zrobienia zdrowej karmy.
No chyba, że zrobi to specjalnie dla mnie i Tuptusia