ja bym tam na twoim miejscu porwała .
Marta nie zauważy , nikt się nie dowie, bo ja tam nikomu nie powiem . kurde sprawa jest prosta
noo . dlaczego to tak długo trwa . ile jeszcze ten blondyn będzie czekał by móc się w końcu znaleźć w nowym domku .?
ja tam może nie jestem wtajemniczona .. ale .. noo .. bez przesady . lepiej by był w klatce ..? yy .. nie czaje tego wszystkiego .
u Marty podejrzewam , że zawsze będzie uszaków sporo , więc warto byłoby by się miejsce zwolniło tym bardziej potrzebującym ..
ewentualnym ,chorym króliczkom ze schronisk , znajdek itd..
DOKŁADNIE!!!
Co Pikollinda krzyczy na ostatnim zdjęciu?
Eh ...z Was to takie ciotki...siódma woda po kisielu...rodzina a nic nie wiecie!!!
Toć przeca Pikolinda jedzie na Open Carrot Festival 2014!!! do KR!!! Ja Wam muszę takie rzeczy mówić...Kika z Ciapulidą zresztą też, a Wasze banulce nie
chodziło mi o Sisi z chlewa ..
Emenemsik dostajesz ode mnie bana(choć modem nie jestem chyba ,że depeche modem
, ale do rzczeczy) Skończta z tą Sisi z chlewa... TO ANTYREKLAMA
Skupmy sie na tym co widzimy , dziewoja jak malowana!!! Można , by rzec arystokratka (oczy niebieskie życie królewskie) a Ty ciotka jej wypominasz na każdym kroku ten przykry okres z życia, Sisi z chlewa to wiesz
No widzę roszady się szykują konkretne i super, tylko nie zapominajmy o Panu Puszystym czas eksmisji zbliża sie nieubłagalnie