Odświeżam wątek.
Na maila nie dostałam jak dotąd żadnej odpowiedzi, ale.... w moim sklepie zoologicznym Pani powiedziała, że Herbal Farm jest ogólnie dostępną firmą na hurtowniach zoologicznych toteż od ręki dostałam sianko
, a suszki Pani powiedziała, że przywiezie z następną dostawą towaru. Dziwne, że nikt nie reaguje na nasze pytania
Szkoda jak cholera bo siano i te suszki, które już wypróbowałam są świetne! Świeżo przyniesionym siankiem różanym pachnie w całym domu! W worku faktycznie są płatki róż,
a nie jak udało mi się już spotkać u innych firm w lepszym przypadku zmielony pył, a w gorszym po prostu brak "dodatku". Widać, że to sianko jest w 100% "tworzone" jako posiłek, a nie ściółka dla uszu. Sianko jest drobne. Długie, ale cieniutkie. Mój Marley się już nim zajada i pierwszy raz jak dotąd chrumka przy jedzeniu!!!! To kolejny dowód, że ich produkty są świetnej jakości.... szkoda, że o kontakcie z klientem nie można powiedzieć tego samego
PS. zdjęcia wzięłam z internetu, bo po co robić skoro te w sieci dokładnie pokazują jakość sianka