UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
Moga być niewyraźne bo może nie pomniejszyłas rozdzielczości przed załadowaniem.
Aguleks? a kiedy Ty się pojawisz w naszym zakątku ?
Cytat: rice_cookie w Listopad 25, 2013, 19:27:58 pmAguleks? a kiedy Ty się pojawisz w naszym zakątku ?Aguleks się wstydzi i nie chce przeszkadzać ...
Móże w sobotę o 11 bys wpadła ?
Przyniesiemy małe co nieco dla uszatych, a i jeśli czegoś Wam potrzeba np. ze środków czystości (jutro jedziemy na cotygodniowy szoping hyhy) więc mogę coś zakupić, nie chcę w ciemno aby nie zagracać Zakątka
Cytat: rice_cookie w Listopad 25, 2013, 20:34:33 pmMóże w sobotę o 11 bys wpadła ?Wpadnę, ba Aguleksy w postaci dwóch sztuk wpadną Przyniesiemy małe co nieco dla uszatych, a i jeśli czegoś Wam potrzeba np. ze środków czystości (jutro jedziemy na cotygodniowy szoping hyhy) więc mogę coś zakupić, nie chcę w ciemno aby nie zagracać Zakątka
Szyszka mnie/nam tez jest miło, nie możemy się doczekać spotkania z uszatymi, zwłaszcza z Parchatkiem, biedaczek ech..
Cytat: Aguleks w Listopad 26, 2013, 17:43:22 pmSzyszka mnie/nam tez jest miło, nie możemy się doczekać spotkania z uszatymi, zwłaszcza z Parchatkiem, biedaczek ech..Już myslałam że ze mną Chyba cię rozczaruję, bo Parchatka nie będzie - chyba dzisiaj zamieszkał na oddziale ratunkowym na UP
objawienie dra umiem odmieniać