Trzeba coś? po pellet będę jechać jakby co oczko
Pellet by się przydał!
No i podkłady... bardzo, bardzo prosimy o podkłady
a jak po wystawie wrażenia ogólne?
Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja padam. Męczące to było bardzo. Jednak dużo osób wzięło nasze rady do serca, mam nadzieję że wywalą trociny (o to było najwięcej pytań) oraz kolby, że kupią większą klatkę itd. Oprócz tego trzymam kciuki żeby wpłynął jakiś formularz na chociażby DT - były osoby które poważnie się zastanawiały
Na samej wystawie było mega fajnie - wszyscy do siebie na ty, siedziałysmy u innych wystawców na stoiskach, gadałyśmy, dostałyśmy od pań od suszek prezenty (kilka paczek siana, suszków, moim królikom bardzo smakowalo, SPKowskim zresztą też
Polecamy Lili Farm! Gdyby ktoś chciał zamawiać to mogę na PW podać gdzie można kupić
). Pizza nieziemska, takiej jak w Gali nie ma nigdzie! I kelnerzy mili, zniżkę miałyśmy
Więc ogólnie - wrażenia super. Jeszcze kilka zdjęć z dzisiaj wrzucę później. I Dagmara robiła mnóstwo świetnych zdjęć, mam nadzieję że na fb wrzuci to bym do wątku też wstawiła
Witam na wątku lubelskich królów !
Zaraz zabiorę się za bazarek z workiem siana, kasę przeznaczymy na używane klatki dla tych królów, o ile będzie zainteresowanie.
niech ktoś mi powie, dokąd kasa ma pójść ? z bazarku, jak ktoś wylicytuje. Na moje konto i mam kupić klatkę dla was , czy wam przelać i sami kupicie ? na allegro teraz jest 100tka za 50 zł, w calkiem dobrym stanie.
Hm, najlepiej żeby się dziewczyny wypowiedziały, ale wydaje mi się, że lepiej żebyś ty kupiła - oczywiście w miarę możliwości, bo i druga opcja jest ok