aaa będe niedobra i napiszę post pod postem !
Kochani byłam podpisałam protokół. Jestem umówiona jutro na podpisanie umowy.
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to będziemy mogli ogranizować akcję sprzątania lokalu
A póki co zbieramy deklaracje wirtualnej opieki
Mamy już:
swinka79 - 100zł
rice_cookie - 50zł
kasika-k - 20zł
mama kasika-k - 30zł
polityka6 - 50zł
chomik - 10zł
justys817 - 10zł
magdarum - 10zł
joac - 20zł
i po ostatniej imprezie mój chłopak - 10zł
kasika-k bądź dumna że go przekonałaś
czyli w sumie: 310zł
no to jeszcze ze 490 i będziemy mieć gwarantowane utrzymanie !
Kochani, chociaż po dyszcze !
Dla wyobrażenia sobie na co tak błagamy oto nasz "bar piwny"
dwa lata temu był tu bar, teraz będzie królicze biuro
Pracy jest dużo, ale oprócz tego że lokal jest do gruntownego sprzątania, to nie ma tragedii.
Ściany w kolorze czerwieni, ale bez tony farby tego nie zmienimy, a na to nas nie stać, więc może kiedyś... na razie musi tak być.
Także dla planujących pomagać w sprzątaniu i meblowaniu biura:
Kumulujcie: ścierki, szmatki, ręczniczki, płyny do czyszczenia, ludwiki, płyny do szyb, mleczka i wszystko co do sprzątania potrzebne.
Jak ktoś ma w domu niepotrzebną szufelkę, czy zmiotkę, czy może całą miotłę - podarujcie ją króliczkom, a może mopik ?
Przyjmiemy meble, pojemniki do przechowywania, pudełka. A nawet kosz łazienkowy taki do trzymania rzeczy do prania (króliczków szmatki potrzebują gdzieś poczekać na pranie w sposób wizulanie ładny
A może zostało wam coś po remoncie? Potrzebujemy kontaktów, włączników do świateł, żarówek - najchętniej energooszczędnych, kloszy czy plafonów. Dodatkowo będzie na pewno potrzebny kabel do pociągnięcia światła.
Jeżeli ktoś chicałby podarować nam jakieś fanty wysyłkowo, także jest taka możliwość. Chętnych zapraszam na PW podam adres do wysyłki
W akcję zagospodarowywania naszego lokalu zaangażuje się drużyna footbolu amerykańskiego TYTANI LUBLIN
http://www.tytanilublin.pl/ Także spokojnie dziewczęta, nie będziemy same dygać regałów i przykręcać świateł