PRZEKAŻ NAM SWÓJ 1%! Nr KRS: 0000237887
zaprzestan krakania Aguleksieodpluj to grzecznie przez ramie
Cytat: marta1984 w Listopad 29, 2013, 19:32:29 pmzaprzestan krakania Aguleksieodpluj to grzecznie przez ramieAle ja nie kraczę, znam tylko realia... Niemniej jutro wymiętoszę wszystkich "zakątniaków" jacy pozostali
wymietoscie rumbe, oba musi się socjalizowac;)
Magdarum, a Ty bierzesz ten pelet z Turystycznej, tak? Bo sie Tomek z wystawy .
się Tomek z wystawy??
Cytat: chomik w Listopad 29, 2013, 19:53:20 pmMagdarum, a Ty bierzesz ten pelet z Turystycznej, tak? Bo sie Tomek z wystawy .Bo się Tomek z wystawy?Cytat: szyszka w Listopad 29, 2013, 19:59:34 pmCytat: chomik w Listopad 29, 2013, 20:53:20 pmMagdarum, a Ty bierzesz ten pelet z Turystycznej, tak? Bo sie Tomek z wystawy .Co sie Tomek z wystawy?
Cytat: chomik w Listopad 29, 2013, 20:53:20 pmMagdarum, a Ty bierzesz ten pelet z Turystycznej, tak? Bo sie Tomek z wystawy .Co sie Tomek z wystawy?
Witam. Czy ruda Tusia jest jeszcze "wolna", w sensie "do łyknięcia", w sensie chcąca się "związać na stałe"? Nie chcę o niej myśleć ani z nikim nic uzgadniać, gdyby miało się okazać, że obiecała komuś już swoją łapę.
Tusia póki co jest u nas na razie jako DS ale docelowo chcemy ją już na stałe przygarnąć. Uszatka jest z każdym dniem weselsza i ma się raczej dobrze oczko i my chyba też dajemy radę usmiech2 (przynajmniej mam taką nadzieję bo to nasz pierwszy królik) usmiech2 dzisiaj nawet odbyła z nami dłuższą podróż i sprawowała się genialnie a i w gościach ładnie się zaprezentowała usmiech2