Robimy świąteczne porządki w szafie, postanowiłam więc sprzedać rzeczy, które nam zalegają. Ciuszki praktycznie nienoszone, całkiem nowe - często moja mama kupuje mi różne bluzki, a mi jakoś nie przypadają do gustu. Chwilowo są bluzeczki i tuniki, ale będą stopniowo pojawiać się jeszcze inne rzeczy w miarę porządków.
Jakość zdjęć różna, bo nam aparat padł, a komórka wiadomo, jakie fotki robi, ale mam nadzieję, że widać. Kolor na zdjęciu nie na mnie jest wyblakły- taki efekt daje komórka, w rzeczywistości ubrania mają wyraźny, ładny kolor, a czerń jest naprawdę czarna. I proszę nie komentować sesji zdjęciowej:P (mieliśmy przy niej niezły ubaw z moim TŻ, ale wszystkie niecenzuralne zdjęcia usunięto:D).
Dokładne wymiary mogę przesłać, jeśli ktoś poprosi:) Cena również do negocjacji.
Zapraszam do zakupów!
Pieniądze pójdą na kastrację naszej trzeciej króliczki Niedźwiadki i na leczenie schorowanej naszej starszej suczki Beci.
1. Bluzeczka "Niebieski Oczopląs". Rozmiar S, ale rozciągliwa. Wiązana z tyłu, "bawarski" dekolt. Noszona raz. 10zł
2.Bluzka "Czarny nietoperek". Rozmiar S (może większ). Z syntetycznego materiału, wyszczuplający krój, dół obcisły, góra zwiewna i rękawki nietoperkowe. Na dekolcie- fifroczki:D Bardzo ładna i chociaż mi się podoba, to jakoś nie mama ubrań, które mi do niej pasują i zalega już długo. Bluzka czarna- tylko aparat dał efekt szarości. Na imprezę. Nienoszona. 15zł
3.Bluzeczka "Biskupi Aksamit". Rozmiar S. Z taką "pseudo-stójką", z błyszczącymi guziczkami na dekolcie i rękawkach. Na dole haft "krabik". Noszona raz. 12zł.
4. Bluzeczka "Korronkowy mrrok". Rozmiar S, ale chyba też większa. Z bawełny, wygodna i lekka. Dekolt z koronki i poziome paseczki koronki na przodzie bluzki oraz sznureczek do dowolnego wiązania. Bluzka czarna- tylko aparat dał efekt szarości. Nienoszona. 10zł. Mam zdaje się jeszcze taką czerwoną, ale muszę poszukać.
5. Bluzeczka "Kobiety lubią brąz:P". Rozmiar S, może być w niej widać brzuch, jeśli noszona do biodrówek. Ma rozkloszowane rękawy, koronkową i aksamitną wstążeczkę i brązowo-srebrne kwiaty przy dekolcie i na jednym rękawie. Noszona raz. 12zł
6. Bluzeczka "Piasek pustyni". Rozmiar S.Z bawełny, przewiewna, troche a'la tuniczka, ale krótka. Kolor cieniowany- góra jasna, dół ciemny. Na dole gumka- daje efekt falbanki, góra ma "dziurkę", która optycznie powiększa piersi, całość daje efekt wyszczuplający.Nienoszona. 10zł
7.Tunika "Złota kropka". Rozmiar S. Bardzo krótka- raczej do getrów niż jako sukienka. Złoty paseczek i ramiączka, przy dekolcie- kółeczko z drewna. Krój wyszczupla. Nienoszona. 10zł
8. Bluzeczka "Gorsecik". Rozmiar S. Biała falbanka na górze i na dole, cała bluzka z rozciągliwego materiału. Nienoszona. Bluzka czarna- tylko aparat dał efekt szarości. 10zł
9. Bluzeczka "Bawarska wiosna". Rozmiar S. Odcinana - góra z lekkiego materiału, dół obcisły. Bardzo powiększa piersi (zmieszczą się w niej na pewno piersi o dużym rozmiarze), a wyszczupla dół. Wiązana z tyłu. Noszona raz. 12zł.
10. Tuniczka "Przewiewne lato". Bardzo jaśniutka zieleń, zdjęcie tego nie oddaje, taka świeża. Rozmiar S, dłuższy przód, z tyłu krótsza. Bardzo lekka, trzyma się na plecach gumką (mam taką drugą i nigdy mi nie spadła, bardzo wygodna), wiązana z tyłu na szyi, ale tylko jako ozdoba. Można nosić bez stanika. Pasuje na imprezy i do spodenek. Tył z innego materiału- ten sam kolor, ale bez wzroków, elastyczny materiał, który trzyma bluzkę na plecach (moge dosłać fotkę). Nienoszona. 12zł
11. Bluzeczka "Arszernik i koronki". Rozmiar S, ale też na większy rozmiar.Gotycka, trochę przezroczysta (widać:P), z dwóch warstw, dół ma takie jakby dwa rogi. Błyszczący materiał, przy dekolcie wszyta czarna koronka. Przewiewna, trochę ala tuniczka, ale krótka. Regulowane ramiączka.Bluzka czarna- tylko aparat dał efekt szarości.Noszona raz. 12zł
12. Tuniczka "Czerwone oczko". Rozmiar S, ale bardzo rozciągliwa. Z syntetycznego materiału. Dekolt marszczony, z tyłu "dziurka". Wygodna. Nienoszona. 10zł
13. Bluzeczka "Białe wesele". Rozmiar S, ale może też większy (?). Z bawełny. Na dole falbanka ze wzorkami, odcinana na górze, przy dekolcie wstążeczka, z której można zrobić kokardkę (ja nie umiem:P). Wygląda jak tunika- bombka, ale nie jest bardzo długa. Regulowane ramiączka. Nienoszona. 12 zł
14. Bluzeczka "Gwiazda betlejemska". Rozmiar S. Z syntetycznego materiału, który się błyszczy (mam nadzieję, że widać na 3cim zdjęciu). Odcinana i marszczona na górze, krótka tuniczka. Wyszczuplający krój. Idealna na imprezę. Bluzka czarna- tylko aparat dał efekt szarości. Nienoszona. 10zł