Honka dzielna dziewczyno! Jestem pełna podziwu dla niezwykłej urody i niezwykłej siły jaka w małej jest. Tyle przeszła biedna, a się nie poddaje!
Sicca po raz n-ty zastanawiam się, co my byśmy bez Ciebie zrobili?
Idę dziś odwiedzić małego napaleńca
Ogonka postaram się przynieść Wam trochę zdjęć...
Ale dopiero wieczorem, bo dziś mamy dzień jeżdżenia po Warszawie z uszakami i bez
Cztery łobuzy
Freya, Parys, Buka i Rudy przyjeżdżają dziś do biura.
Teo wyjeżdża na dt do
Seriki.
Musimy jeszcze z Pulsvetu odebrać dla nas przesyłkę, więc trochę jeżdżenia dziś jest
Przedwczoraj straż miejska przywiozła nowego królika (nie wiem gdzie znaleziony). Piękna ruda baranica, bardzo podobna do Bunny`ego. Dostała wdzięczne imię
Blondyna Ma nadwagę, więc potrzebuje odchudzania.
I koniecznie zabiegu sterylizacji.
Mała trafiła od razu na dt do
Karoliny B Dziekujemy Karolino!
Leszczynka była na kontroli weterynaryjnej. Brzuszek ładnie się goi, za to martwica na grzbiecie wygląda trochę gorzej. Rany zostały oczyszczone i odkażone.
Wygląda to kiepsko, już się chyba nie zdecyduje na podawanie jej zastrzyków. Małej nawet małe zadrapanie (od tunelu drewnianego) rozrosło się do rozmiarów wielkiego strupa. Ma strasznie delikatną skórę
Wczoraj ćwiczyłyśmy też głaskanie (czyli pozwalanie człowiekowi podejść do biegającej Leszczynki bez jej płaczu), całkiem fajnie nam to idzie! Wczoraj mała podłożyła mi nawet głowę pod rękę i zgrzytała ząbkami
Oczywiście nadal jest bardzo lękliwa, ale już nie panikuje na widok człowieka.
Pobiegała sobie wczoraj z
Iwanem i widać było, że ma z tego dużą radochę
Z resztą towarzystwo chłopaka w ogóle dobrze wpływa na dziewczyny
Nadia fikała wczoraj z nim piruety
I porcja zdjęć z wczorajszego dnia. Niestety większość ruszona, a część uszu w ogóle się na załapała, ale kogoś tam widać
Czekolad i Pestka vel Kawa
Czekolad i Groszek
Pestka vel Kawa
Czekolad i Pestka vel Kawa
Czekolad
Pestka vel Kawa
Pestka vel Kawa i Rysiek
Czekolad, Pestka vel Kawa i Profesor
Leszczynka
Groszek i Kawałek Nadii
Leszczynka i Iwan
Kleo i Groszek
Leszczynka i Profesor
Leszczynka i Iwanek
Leszczynka
Iwanek
Nadia
Bursztyn i Jogi
Bursztyn, Jogi i Mańka
... i nogi ais
Nie wiem czy wszyscy otrzymali już tą wiadomość, ale od kilku dni Warszawa ma swojego fb!
https://www.facebook.com/SPKWarszawaDopiero zaczynamy go tworzyć, ale coś niecoś juz tam jest
Zapraszamy do polubienia strony