Tuniesław, to miód na moje serce
Myślę, że akurat ich zaprzyjaźnianie będzie względnie proste, bo Strażnik w biurze bardzo szybko dawał się innym samczykom zdominować
Lucy79, widziałam już Twojego maila
Przepraszam, że nie odpisałam jeszcze ale pochłonęła mnie Merida. Chciałam Ci właśnie
Synka Cytrynka zaporoponować. Chłopak jest już po kastracji. Jutro będę miała okazję sprawdzić jak zachowuje się z innymi uszakami. Spójrz sobie też na
Groszka, on już sprawdzony
Fajnie się zachowuje z samiczkami, nawet jakoś strasznie mocno nie gwałci
Chłopców za to trochę się boi.
Drosera a w jakim wieku jest Twój łobuz? Bo
Zumba Lublinianka jest cudowną dziewczynką! Z chłopakami ostatnio biegała i jest ok. Trzeba będzie czasu, żeby zaakceptowała towarzysza w klatce, ale na wybiegu nie powinno być problemu. Tylko to jest królica raczej po 3 r.ż.
Ew. czeka mnie sprawdzenie
Mańki ale to dopiero po jej zabiegu.
Myślę, że z
Łatkiem dobrze się stało. On jest jednym z najbardziej wrogo nastawionych królików (do innych królików) w biurze.
Dziś do Pulsvetu dotarła druga paczka dla Meridy Tumorki!Nie udało mi się do domu zabrać od razu całości, ale część przyjechała:
Wyżerka na balkonie była przednia
Suszony korzeń pietruszki to zdecydowany fawort wśród przysmaków
DZIĘ- KU- JĘ!! Mała nie wiedziała, że o jednego małego króliczka może się martwić i troszczyć tyle osób na raz
Niestety dziś mamy pogorszenie. Cięższy oddech, mniejszy apetyt. Słychać bulgotanie w jelitkach od czasu do czasu (chociaż zaaplikowane leki chyba zaczynają działać). Mała dostała dziś steryd, żeby poprawić jej kondycję na jutrzejszą wizytę u lekarza.
Boję się bardzo, zarówno badań jak i dzisiejszej nocy.
Dziś
Merida prawie cały dzień spędziła pod kocykiem. Chyba czuje się tak bezpieczniej.
Niestety odmówiła dzisiaj też zjedzenia herbi care. Jest zdecydowanie słabsza niż wczoraj, chociaż przewróciła się dziś zaledwie kilka razy.
Leszczynka nadal wściekła na kołnierz
Ranka goi się ładnie.
Od jutra muszę wprowadzić
Rumbie nowe leki. Najlepiej byłoby gdyby mała trafiła do dt!
Czy ktoś jest w stanie pomóc?EDIT
Zapomniałam najważnieszego! Widziałam dziś naszego kolegę Ogonka!
Nie wierzyłam własnym oczom! On stoi i nawet próbuje kicać! Jestem pod wielkim wrażeniem i powtarzam raz jeszcze
absolu, szacun Oby tak dalej!!