Tajemnica jest spowodowana tym, że Olga Borgosz wg umowy ze mną miała mi codziennie mailowo przekazywać informacje dotyczące Ogonka i jego zapotrzebowania, a tego nie robiła. Informacje przekazała tylko raz - tydzień temu i zostały opublikowane. Królik miał być wg umowy zanoszony na kontrole do lecznicy Ogonek, a nie był zaniesiony przez 2 tygodnie, zatem nie byliśmy zobowiązani do regulowania żadnych nowych płatności w związku z brakiem faktur.
Informacje o Ogonku publikuję od samego początku na stronie
www.warszawa.kroliki.net - te, które otrzymałam - opublikowałam, a w dziale dotyczącym zapłaconych faktur na stronie
www.warszawa.kroliki.net opublikowałam spis faktur zapłaconych w związku z leczeniem Ogonka, więcej faktur niż tam wymienione - nie otrzymałam, więcej informacji również nie posiadam, bo ich nie otrzymuję na bieżąco.
Osoby zainteresowane szczegółami płatności zapraszam do lecznicy Ogonek - można tam zadzwonić.
Obecnie czekamy na spis wydatków poczynionych przez Olgę od 29 maja - nie otrzymałam go za pośrednictwem Michała Kucharskiego, który jest od wczoraj wyznaczony do kontaktów sprawie leczenia Ogonka, więc nie wiem, jakie były nakłady finansowe założone przez Olgę. Być może otrzymał mail wczoraj albo dzisiaj, jeszcze mi informacji nie przekazał.
Darowizny, które otrzymaliśmy na leczenie Ogonka mają wystarczyć na pół roku jego leczenia, obecnie wydaliśmy juz prawie 2 tysiące, pozostało 2 i pół tysiąca, nie chciałabym, aby zostało to wydane w 2 tygodnie, ponieważ darowizny przestały już spływać, a przed nami pół roku leczenia i zapewnienia karmy i podkładów. Szczegółowy spis darowizn również publikuję na stronie
www.warszawa.kroliki.net od listopada 2012, więc polecam tę podstronę.
Jesli poczta pantoflowa będzie się rozprzestrzeniać i nie uwzględniać informacji podanych na wymienionej przeze mnie stronie - będę bardziej niezadowolona niż jestem w tej chwili.
Naganne zachowanie członka SPK Prowokowanie kłótni, niestosowanie sie do reguaminu forum, naganne zachowanie jako członek SPK