A oto
Karmelka i Rysiek Mała niestety nie siedzi w miejscu prawie nigdy, więc musicie mi uwierzyć na słowo, że niektóre plamy to właśnie ona
Oczko wygląda nieźle, na razie nic nie trzeba z nim robić. Zapisałam ją jednak do okulisty na przyszły piątek, bo i tak
Ralf wybiera się na kontrolę. Echo serca bede umawiać w poniedziałek. Na pewno wystosuję też prośbę do zmotoryzowanych, czy ktoś chciałby pojechać z nami autem. Sercowców wozić komunikacją nie ma sensu za bardzo...
Mała czuje się doskonale! Nie potrafi dupą usiedzieć w jednym miejsu
Wczoraj na kontroli była
OczkoPrawe oczko zagoiło się świetnie! Bedzie do niego dostawać krople jeszcze przez dwa tyg raz dziennie, ale to juz koniec terapi.
Lewe też całkiem ładnie. Biała plamka się nie poszerza i jest mniej "uwypuklona". Kropelki przez dwa tygodnie dwa razy dziennie, a potem już raz na dwa- trzy dni.
Kontrolę ma za 3 miesiące. Będzie musiała być pod stałą kontrolą i jak tylko będzie się coś z oczami działo, to od razu musi być umówiona do okulisty.
Na leczenie do
adrienne pojechali
Yogi i Bursztyn chlopcy mają problemy ze zgryzem. Nie wiem dokładnie co zostało u nich teraz zdiagnozowane, mam nadzieję, że Ada będzie miała czas coś więcej napisać.
Fion wczoraj pojechał z lecznicy do opiekunów. W lecznicy nie bardzo chciał jeść, więc był dokarmiany. Sam za to się załatwia. Jesteśmy dobrej myśli
A oto łobuz