marta1989 mluch zjada suszki, sianko i trochę skubie warzywek. Wczoraj przyniosłyśmy mu cykorię, ale mysle, że koperek też byłby super. Oczywiście malutko, bo on może takie dobrocie tylko poskubać narazie
andy_wawa trzeba ruszyć na to osiedle i chyba popytać, równolegle wyślemy też pismo na policję. Małe szanse, że znajdziemy coś szybko, ale nie można tracić nadzieji. Niestety na osiedlu nie ma monitoringu, ale królas musiał być wyniesiony w samo południe, więc może ktoś coś widział i uda się nam samym powyciągać coś od mieszkańców.
Odebrałam wyniki krwi, chciałam je przeskanować, żebyście mogli obejrzeć, ale skaner odmówił współpracy
Postaram się mimo wszystko z nim powalczyć, żebyście mogli rzucić okiem.
Byłam odwiedzić malucha i rozmawiałam chwilę z Panią doktor.
Ogonek ma wielką chęć walczyć! Sam je, siusia, bobkuje. Podnosi dziś głowę, i jak przekładają go na inny boczek to sam wraca do swojego ulubionego. Trochę do niego pogadałam, nastawiał uszy
Rokowania skoczyły ze złych na ostrożne. Mamy szansę.
Ogonek chyba czuje te zaciśnięte kciuki i pazurki! Pani doktor powiedziała, że większość larw już w tym momencie wyciągana jest martwa. Miał ozonowanie i cztery kąpiele, więc myślę, że najgorsza inwazja już za nim.
Lekarze z lecznicy Ogonek naprawdę stworzyli mu wspaniałe warunki i otoczyli bardzo czułą opieką. Mały siedział pod kroplówką i na podgrzewanym kocyku. Smaczne kąski ma podtykane pod nosek
Za trzy dni powtórzymy badanie i zobaczymy czy wyniki się poprawią.
Tuniesław jeśli chcesz spróbować z
Bronchitkiem na dt mogę wziąć do Pulsvetu dla niego jakąś wyprawkę, co tam potrzebujecie
Klaudiapiwo myślę, że o bazarek czas najwyższy się upomnieć
Na fb też trzeba będzie ogłosić zbiórkę, bo leczenie
Ogonka może pochłonąć duże ilości pieniędzy.
Ze sklepami jest trudniej, bo trzeba mieć zgodę miasta, a to kosztuje ok 80 zł na miesiąc
Zdjęcia od straży na pewno będą na fb Ogonka (lecznicy), nie są dużo gorsze niż te, które wrzuciliśmy, jest tam po prostu brudny.
Jeszcze raz bardzo apeluje o dt dla Rumby! Potrzebujemy wprowadzić jej nowe leki!