Natchnięta aktywnością innych forumowiczów postanowiłam wziąć się za przegląd domostwa i może pozbyć się trochę niepotrzebnych rzeczy. Na początek idą ciuchy i od razu z góry przepraszam, że są nieco wygniecione
, ale są to eksponaty wygrzebane gdzieś z dna szafy, a na genialny plan wpadłam rano przed pracą i zdjęcia robione były na biegu. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany mogę przesłać więcej zdjęć już uprasowanych ciuszków.
Zbieram oczywiście na moje zoo, coby mi mąż nieco mniej truł na temat rujnowania domowego budżetu na rzecz mojej ferajny
1. Sukienka 36/38 założona 3 lub 4 razy. Wiązana na szyi, na plecach klamra i paski, także plecy odsłonięte.
15 zł 2. Tunika Reserved roz. M, według mnie duże M. Założona 2 razy. Z przodu duży dekolt, prześwitująca pod światło, więc tylko do leginsów lub spodni.
15 zł3. Krótki kożuszek narzutka do talii New look roz. 38, według mnie 36/38. Założony ze 3 razy. Jest bardzo mięciutki i przyjemny w dotyku.
10 zł4. Sukienka Mango roz. 36, noszona.
10 zł5. Sukienka roz. 36/38, założona raz. W tej chwili to raczej na jakąś imprezę w stylu rock'n'roll albo przebieraną, ale może ktoś ma zajawkę.
10 zł6. Sukienka roz. 36, ale materiał się nie rozciąga. Dopiszę na jakie wymiary pasuje, bo nie na każdym 36 dobrze będzie leżała. Założona 2 razy.
15 zł7. Spodnie do kolan rozm. 38. Założone ze 4 razy. 10 zł
8. Bluzka rozm. S. 10 zł
9. Bluzka Orsay XS. Założona dwa razy. Na zdjęciu wygląda na wyblakłą, ale nie jest. 10 zł
10. Tunika Orsay dla roz. XS, dla mnie S, prana chyba 2 razy. 10 zł
11. I na koniec bardziej skierowane do Lublina. Chcę sprzedaż moją kieckę ślubną, bo mi miejsce zagraca. Wystawiona za 1000 zł, ale tak naprawdę czekam na propozycję ceny. Z jednej strony nie planowałam jej sprzedawać, ale z drugiej tak naprawdę nie ma sensu, żeby mi się po domu walała. Za 100 zl nie oddam, ale jakieś sensowne propozycje moge rozważyć, jestem skłonna sporo zejść z ceny. Kieca jest naprawdę wyjątkowa, ruszyłam nią nerwa wszystkim koleżankom, które wcześniej wychodziły za mąż
Sukienkę oczywiście można obejrzeć i przymierzyć u mnie w domu, czyli gratisowe wejście do zoo
http://tablica.pl/oferta/suknia-dira-sposa-IDB5DT.htmlUWAGA: ewentualna wysyłka od 5.02. po 18.