tak, nie wszystkie zdjęcia widac po zalogowaniu się, ale braliśmy pod uwagę wszystkie wczoraj w wyborach zdjęć na zebraniu, mielismy 3 laptopy i na 2 otworzylismy galerię po zalogowaniu, a na jednym galerię przed zalogowaniem, bo zauwazylismy, ze jest roznica - w sumie nie wiem, z jakiego powodu, tu musialaby sie juz Viva wypowiedzieć.
Tak czy siak wybór był bardzo bardzo bardzo trudny, ja wytypowałam 18 zdjęć, wzruszyły mnie zarówno zdjęcia jak i opisy i 18 zdjęciom dałabym nagrody, inni tez mieli problem z wyborem.
My wybieramy 3 zdjęcia i wysyłamy Vivie do konfrontacji z ich wybranymi 3 zdjęciami, wtedy się okaże, kto wygra, czekam jeszcze na decyzję pozostałej części zarządu SPK co do wyboru zdjęć i podeslemy Vivie calosc glosowania, bo punktacja w sumie objęła ponad 10 zdjeć.
Ale niezaleznie od wyniku tego konkursu, ja bym to pociagnęła dalej i nagrodziła wszystkie wystepujące króliki, bo nie było ani jednego zdjęcia, które by nie nie wzruszyło, może te króliki mogłyby się pojawić na naszych plakatach, ulotkach i w innych miejscach?