Witajcie
Niestety nie wiedziałam, że trzeba podbijać co jakiś czas wątek i w taki sposób został on usunięty
Poprawię się
Celem
giełdy jest znowu zebranie funduszy na kolejną operację ropnia... Na tamtej wyprzedaży udało się zebrać aż 200zł! Bardzo, bardzo nam to pomogło i dziękujemy wszystkim kupującym i dającym
Bez Was nie udało by się.
Niestety ropień w ciągu 3 miesięcy wrócił i nadal atakuje Marjanka... Mam nadzieję, że tym razem też uda się tyle zebrać.
Lecimy po kolei:
UBRANIA1. Świecące trampki, H&M rozmiar na bucie 36 (jak dla mnie to zdecydowanie 35) nowe. Cena: 15zł
2. Rurki w paski, H&M, rozmiar 140cm, stan bardzo dobry+
Cena: 20zł
3. Śliwkowe rurki, Cubus bodajże, r. 140cm, stan bardzo dobry. (zdjęcie nie oddaje w pełni tego koloru) Cena: 18zł
4. Fioletowe rurki, H&M, r. 140cm, stan bardzo dobry+. Cena: 20zł
5. Szmizjerka, r. 34, stan bardzo dobry. Cena: 12zł
6. Czarna spódniczka w kwieciste wzorki, r. najprawdopodobniej 34, stan bdb. Cena: 12zł
7. Szare spodnie w leciutkie, świecące paski, r. 34/36, stan bdb. Cena: 15zł
8. Prześwitująca bluzeczka, w białe kwiaty, rozmiaru nie ma, ale na moje oko 36-38. Cena: 9zł
DODATKI:1. 43 żyłki do zaplatania. Cena: 4zł
2. Dwa ozdobne pudełeczka na drobne przedmioty. Cena za jedno: 5zł
3. Zestaw- kalkulator+zegarek. Nowe, zapakowane. Cena: 7zł
4. Żółte korale, użyte z 2 razy. Cena: 5zł
5. Kolczyki: (za obie pary- 10zł)
1) niebieskie motylki, kilka razy założone, stan bdb+. Cena: 6zł
2) gwiazdeczki z napisem "Glam Girl", maksymalnie raz założone. Stan bdb+. Cena: 5zł
6. Zestaw kadzidełek- 7 pałeczek, 3 wieżyczki, drewniany pojemnik i 1 kwadrat z dziurką na pałeczkę. Cena: 7zł
7. Lakier pękający, czarny. Nie użyty, ale otworzony. Cena: 4zł
Jutro dorzucę coś nowego.
A tymczasem zapraszamy do zakupów!
//Nazwa "bazarek" jest zarezerwowana dla celów SPK. Zwracałam już na to uwagę. Proszę się zapoznać z regulaminem działu--Blacky