Eni czytalam Miniaturke i wiem ze powinnam dobrac kroliczka w dosc mlodym wieku. Wyslalam juz do Posrednika wroclawskiego formularz i czekam. W miedzy czasie prosze Was doswiadczonych krolkomaniakow:) o porade i dobor kroliczka bo to Wy z nimi przebywacie i mniej wiecej znacie ich charaktery. Kinia jest mlada rozbrykana pannica i mysle ze jakis krolas rownie rozbrykany bedzie dla niej odpowiednim przyjacielem do zabaw i towarzystwa do konca dni!!!
Przegladam forum od wczoraj z dokladnoscia prawie co dos trony i posta ale cieszko i cos wybrac dlatego prosze o jakies linki do uszolkow odpowiednich wiekowo dla nas i charakterkiem.
Narazie wpadli mi w oko Lizak i Tadzik. OBECEnie szukam niejakiego kicka baranka(nie ukrywam ze baran to moje marzenie,ale nie koniecznie bede sie upierac:)) Chce dac dom uszom ktore beda szczesliwe z Nami i z Kinia. Nic na sile
Ale ja nie Ciebie odsyłałam do Miniaturki po ew. wyjaśnienie mojego uporu przy młodym uszaku, tylko dori.
Tadzik jest już dorosłym kawalerem, ale całkiem małych wymiarów, więc może by się nadał - stary nie jest. Lizak od Iskry? Szczerze, też o nim myślałam dla Ciebie - to młodziutki maluch i szczególnie potrzebujący koleżanki = wsparcia, bo straci wzrok.Jak Ci taka niepełnosprawność nie przeszkadza, to on ma pewnie mniejsze szanse na dom, niż zdrowy uszak. Młody i bardzo fajny wydaje się być Asz - mieszka cały czas z innymi królisiami i nie jest agresywny, do ludzi lekko płochliwy, ale jak już pozna, to liże oraz Kicek - tylko w jego sprawie są już spotkania, więc nie wiem, czy będzie do adopcji jeszcze (okaże się na dniach).