Cześć,
udzielam się na szczurzym forum(szczury.org) pod nickiem
macik001. Potrzebuję pozbyć się niewielkiej części wyposażenia mojej szafy(na razie rzeczy niezarezerwowane, jeśłi ktoś się rozmyśli dostawię resztę).
Wystawiam swoją giełdę z myślą o małych, szczurzych potworkach, i pieniążki które uda mi się uzbierać przeznaczę właśnie na nie.
Nadchodzi taki czas w życiu kobiety, w którym szafa odmawia przyjmowania większej ilości ubrań i niektórych trzeba się pozbyć. Rzeczy są noszone przeze mnie, nie za często(to część tych niekochanych). Mój rozmiar 38/40 wiec można zobaczyć jak mniej więcej ubrania leżą na mnie i porównać. Miarkę mam pod ręką, więc jeśli jest ktoś zainteresowany wymiarami to chętnie podam
1. Koszula w gitary i...zapomniałąm jak to się nazywa
, nowa, jeszcze z metkami, czekała rok aż się do niej przekonam aż w końcu urosłam tu i ówdzie no i się nie doczeka już
Cena na metce 15,95 Euro(na metce firma Eight 2 nine), ja bym chciała 25.
2. Biała, rozmiar z metki 8(38) 4zł
3. Narzutka GAP, rozmiar S, swego czasu bardzo lubiłam, no ale odmieniło mi się i już wisi rok.. 16zł
DODATKI[size=18][/size]
4.Różowe, plastik, 4zł
5. Cytrynkowe- 3zł
6. Motylki, nigdy nie noszone. Odwidziało mi się nosić takie dziwactwa. 7zł
7. Nie noszone, 4zł
8. Bikini, rewelacja, każdy się wpatrywał się w moje uszy z zaciekawieniem; kolor zbliżony do tego z motylków
7zł
9. Lekkie, miałąm problem z uchwyceniem tych wzorków na zdjęciu- 2zł
10. Różniste. Za komplet 5zł.
11. Kosteczki. Długość mniej więcej 6cm 7zł.
12. 6zł za wszystkie.
13.
[size=150]Płyty[/size]Beyonce- I am Sasha Fierce 2008. Swego czasu często ja piłowałam, więc nie jest w idealnym stanie(opakowanie), są ryski, no ale przecież nie o opakowanie chodzi. Płyta na chodzie. 2 części+książeczka.
15zł14. Norah Jones "The Fall" 2009- nie mój typ. Przesłuchana ze 3 razy. W środku plakat+teksty piosenek. 17zł
15. Portfel
sheepworld. Dość duży(w małej torebeczce niestety, nie zmieści się). Nieco rozczochrany, ale mu to nie przeszkadza. Jedyny mankament: szczury postanowiły zaznaczyć, że zapoznały się z nim...
17zł
Wysyłka naszą Pocztą Polską, wg. jej cennika, przed ewentualną wysyłką podam dokładne koszta :-)
Ceny do negocjacji niewielkiej Fotki tych moich potworków:
//Zmieniono "bazarek" na "giełda"--Blacky