Sicca ok, skończyłaś niedawno studia luz. Ale nie sądzę by wiek miał być jedynym miarodajnym wyznacznikiem Twojej pracy, nie mam zamiaru się z nikim kłócić na forum...bo wiesz "Nie kłóć się z głupim, ktoś z boku mógłby was pomylić."
Tylko nie lubię jak, ktoś sugeruje coś tak niedorzecznego jak forumowiczka eni!!!
(...) Ważne, żeby weterynarz miał chęci leczyć i się doinformowywać (Sicca polecana na forum jako króliczy wet to przecież świeżak, doświadczenia w samodzielnym leczeniu ma malutko, to w czym jest lepsza od weta bez specjalizacji, co leczy Twojego królika od lat?)
Ale wszystko zależy od Pośrednika.
Odniosłam się do tego bo jak się czyta, to aż kole w oczy. Wiem,że na forum wyraża się swoje opinie, ale warto byłoby je czymś poprzeć, a taka pisanina, by tylko pisać, we mnie osobiście wywołuje odium!
Wiele osób podziela moje zdanie, a na poparcie tego co piszę wystarczy porównać zdjęcia Ciapki z leczenia u "DOŚWIADCZONYCH" lekarzy i u Siccy(tej "świeżynki z malutkim doświadczeniem"),żeby się przekonać jaka jest różnica. Ja sama tego nie zdziałałam.
Przepraszam za offtopic,
ale wyrażam swoje zdanie
BTW takiego TŻ tylko pozazdrościć