Czy mogę zarezerwować kozaki nr. 5
Oczywiście, że możesz. Kto pierwszy ten lepszy.
Na jak długo je rezerwujesz?
Kozaki nr 5 zarezerwowane dla mika2680Nowa dostawa wyprzedażowa.
6. Karmelowe lakierki z odkryty palcemButy są jako nowe, miałam je raz na stopach. Wykonane są ze sztucznego, świecącego materiału w kolorze karmelowym (jak na zdjęciu). Można je nosić obwiązując dołączone paseczki dookoła kostki lub bez pasków.
Na jednym ze zdjęć widać moją rękę ubraną w but. :X Są w stanie idealnym, eleganckie i wygodne. Ich jedyny mankament to silny (i dla mnie nieprzyjemny) zapach tworzywa sztucznego, którego odkąd je mam (czyli od czerwca tego roku) nie mogę się pozbyć. Na dworze tego nie czuć, ale w pomieszczeniu niestety ja wyczuwam. Nie wiem czy to klej, czy materiał, z którego wykonane są buty. Jeżeli komuś to nie przeszkadza, uważam, że to buty idealne - na dodatek tanie.
rozmiar według producenta: 36
długość wkładki wewnętrznej: 23 cm
podeszwa: 0,5 cm
proponowana cena: 10 zł (plus 6 zł za przesyłkę listem poleconym)7. Urocze, nietypowe trampkiNietypowe trampki, w stanie dobrym, z optymistycznym, zielonym, kwiatowym nadrukiem. Noski zwężane, na jednym z nich plamka po lakierze (widoczna na zdjęciach). Część materiałowa jest w stanie idealnym, podeszwa i sznurowadła nadają się do wyprania. Uważam, że mogą komuś jeszcze długo posłużyć.
rozmiar według producenta: 36
długość wkładki wewnętrznej: 24,5 cm ale trzeba wziąć pod uwagę, że są to trampki robione w szpic.
Stopa powinna być o 2-3 cm mniejsza, aby można było w nich spokojnie chodzić. Nadają się dla osoby o małej stopie lub dla dziecka.
proponowana cena: 5 zł (plus 11 zł za przesyłkę paczką pocztową)8. Imprezowa, czarna sukienkaZdjęcia nie oddają piękna tej sukienki. Niestety sama nie potrafię zrobić sobie foty a nie mam tak dużego lustra, aby było widać całość.
Do tego wszystkie prezentowane przeze mnie ubrania są pogniecione, gdyż aktualnie, w związku z przeprowadzką, nie mam deski do prasowania. Sukienka wykonana ze świecącego materiału, na podszewce wykończonej tiulem (dodaje dolnej części objętości). Góra wykańczana "w serduszko", na regulowanych ramiączkach. Z boku zapinana na zamek. Na plecach posiada ozdobną gorsetowa wstawkę, dzięki której można zmniejszyć rozmiar sukienki. Jest w stanie idealnym. Ubrałam ją raz, na imprezę, kilka lat temu. Od tego czasu uprana wisiała w szafie. Stan idealny.
rozmiar: 36
wymiary mierzone na płasko:
długość całkowita: 68 cm
szerokość w biuście: 35,5 cm
szerokość w biodrach: 42 cm
szerokość na dole: 83 cm
ramiączka regulowane
wielkość można zmniejszyć przez zaciśnięcie pasków gorsetowych z tyłu sukienki.
proponowana cena: 20 zł (plus 9 zł za przesyłkę listem poleconym)9. Bordowa Bluza H&MLekko sprana, sportowa bluza H&M w kolorze bordowym. Przylega do ciała, lekko rozciąga się. Zapinana na zamek. Ze stójką pod szyją. Stan ogólny dobry.
długość: 47 cm
długość rękawa od samej góry: 63 cm
długość rękawa od pachy w dół: 36 cm
szerokość: 35,5 cm
proponowana cena: 5 zł (plus 9 zł za przesyłkę listem poleconym)10. Koszula H&M w kratęBawełniana koszula H&M, jasna w szarą kratę, przeszyta srebrną nitką. Zapinana na guziki. Rękaw krótki, na gumce. Wystarczy przeprasować i można ją nosić. Stan bardzo dobry.
rozmiar: 34
długość: 47 cm
długość od pachy w dół: 30 cm
szerokość: 36 cm
szerokość na samym dole: 42 cm
obwód rękawa: 20 cm (ale na rozciągliwej gumce)
proponowana cena: 10 zł (plus 9 zł za przesyłkę listem poleconym)11. Brązowa koszula H&MBawełniana, brązowa koszula H&M. Miałam ją na sobie tylko kilka razy. Cienka, prześwitująca, idealna na lato. Głęboki brązowy kolor, ozdobne wycięcia w materiale. Zapinana na trzy ozdobne guziki i kilka zwykłych, chowanych pod zakładką. Ciekawy dekol, bez kołnierza. Widać to dobrze na zdjęciu z czerwonym materiałem (abyście mogły lepiej zobaczyć detale). Rękaw na gumce. Stan idealny.
długość: 48 cm
długość od pachy w dół: 34 cm
szerokość w pasie: 34 cm
szerokość w biuście: 37 cm
obwód rękawa 15 cm (ale jest na rozciągliwej gumce)
proponowana cena: 10 zł (plus 9 zł za przesyłkę)12. Czarna koszula z odznaczeniem w taliiBawełniana czarna koszula bez marki. Miałam ją na sobie tylko kilka razy. Z kołnierzem, zapinana na guziki, rękawy na gumce. W talii odcięta gumką w związku z czym koszula pięknie podkreśla talię. Stan idealny.
rozmiar: S
długość: 58 cm
długość od achy w dół: 39 cm
szerokość w biuście: 38 cm
szerokość w pasie w związku z gumką elastyczna, od 28 do 38 cm
obwód rękawa ok 25 cm
proponowana cena: 10 zł (plus 9 zł za przesyłkę listem poleconym)13. Spodnie rurki jasne H&M
Piękne jasne rurki w chłodnym odcieniu. Mi nie przypasowały, więc leżały nieużywane w szafie. H&M, zrobione z grubej bawełny, idealne na jesień. Z tyłu ozdobne kieszenie. Na nogawkach, po zewnętrznej stronie ozdobny szew. Stan idealny.
wymiary (mierzone na płasko):
szerokość w pasie: 37 cm
długość całkowita: 101 cm
długość od kroku w dół: 81 cm
szerokość nogawki: 18 cm
proponowana cena: 15 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)14. Spódnico-spodnie TrollLniane spódnico-spodnie formy Troll. Idealne na letnie dni. Bardzo rozkloszowane nogawki dają efekt spódnicy. Po przeprasowaniu będą wyglądały idealnie. Stan bardzo dobry.
rozmiar: XS
wymiary (mierzone na płasko)
szerokość w pasie: 36 cm
długość całkowita: 72 cm
długość od kroku w dół: 50 cm
szerokość nogawki: najszersza: 42 cm, najwęższa 29 cm
proponowana cena: 15 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)15. Karmelowe sztruksy H&M Piękne karmelowe sztruksy z nogawkami typu 3/4 (lub rybaczki na osobę niższą). Idealnie nadają się na jesień i zimę. Stan bardzo dobry.
szerokość w pasie: 37 cm
długość całkowita: 72 cm
długość od kroku w dół: 51 cm
szerokość nogawki: 22 cm i delikatnie zwęża się ku dołowi
proponowana cena: 15 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)
16. Sztruksy śliwkoweSztruksy śliwkowe, z lekko rozszerzającymi się nogawkami. W typie biodrówek. Z cienkiego i zwiewnego sztruksu, idealne na wiosnę. Widać lekkie spranie i zużycie. Z tyłu brak skórzanej metki. Stan dobry.
rozmiar: M
szerokość w pasie: 39 cm
długość całkowita: 93 cm
długość od kroku w dół: 72 cm
szerokość nogawki: 22 cm (lekko szersza na dole)
proponowana cena: 5 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)
17. Jesienna mini spódniczkaŚliczna jesienna spódniczka typu mini, na podszewce, z ciepłego materiału szytego w jodełkę. Połączenie jesiennych kolorów. Z boku zamek oraz guzik. Z przodu ozdobne imitacje kieszeni. Stan idealny, jak nowa.
szerokość w pasie: 39 cm
długość: 39 cm
proponowana cena: 10 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)
18. Zielona mini spódniczka w typie militarnymZielona mini spódniczka, w typie militarnym, z dużą ilością kieszeni. Materiał od nowości wyglądał jak sprany. Stan idealny, ma nawet zapasowe guziki.
szerokość w pasie: 36 cm
długość: 34,5 cm
proponowana cena: 10 zł (plus 10 zł za przesyłkę listem poleconym)19. Czerwona sukienka ReservedPiękna czerwona sukienka bez rękawów firmy Reserved. Z golfem, z tyłu zapinana na trzy guziczki (jeden jest ułamany), z małym wycięciem. Dołączona materiałowa wstążka na kokardę. Długość typu midi, w biodrach poziomy pas materiału. Stan dobry - była często noszona, ma niekompletny guzik i kilka prześwieceń od żelazka.
rozmiar: S
Długość całkowita: 90 cm
długość od pachy w dół: 68 cm
szerokość w pachach: 35 cm
szerokość w biodrach: 37 cm
szerokość na dole: 42 cm
proponowana cena: 7 zł (plus 9 zł za przesyłkę listem poleconym)Wieczorem lub jutro dorzucę jeszcze sztuczną biżuterię. Teraz nie mam już czasu.
Zapraszam do kupowania, można tez rezerwować.
W razie jakichś pytań, piszcie na forum lub na PW. Przepraszam, że ciuchy są wygniecione. Nie mam jak teraz tego prasować. Wiem, że czasem przesyłka jest droga, ale w przypadku listów poleconych liczę zawsze zgodnie z cennikiem poczty plus około złotówki na bezpieczną kopertę. W przypadku paczki dochodzi koszt pudełka, taśmy etc. Rzeczy i butów nie wysyłam listem zwykłym, gdyż chcę mieć papier n to, że przedmiot wysłałam. Wiecie jak czasami działa poczta...
Zapraszam!