Sklepik Pępusiowy- zbieramy na transporterek i suszki na zimę.
Dopuszczam opcję licytacji moich przedmiotów. Kupujący opłaca koszty przesyłki wg cennika Poczty Polskiej. Mamy nadzieje, że uda się zebrać na wymarzony transporter, bo dotychczas Pępek odwiedzał weterynarza w koszyku:)
Ozdobny bukiecik z powywijanych gałązek. Cena 6zł
Wazonik, stan średni- lekko powycierany kolor, rysy. Nadaje się na przerobienie metodą decoupage, ale może także stać na półce. Wysokość ok25cm Cena 5zł
Szklany wazon z napisem(niestety dopisanym markerem-może przy użyciu rozpuszczalnika się zmyje, ale nie mam czym próbować), bardzo ładny kształt, dosyć dyży, wysokość ok 25cm. Stan b.dobry, poza tym napisem- choć całkiem nieźle to wygląda. Ewentualnie można w tym miejscu zawiązać jakąś wstążkę. Cena 10zł
Różne plecionki, bardzo starannie wykonane, mogą służyć jako breloczek do kluczy czy telefonu. Wśród tych , co na zdjęciu są 3 świecące w ciemności. Cena wszystkich razem 3zł.
Breloczek zodiakalny- Lew, napis w języku niemieckim, cena 1zł
Koszyczek pleciony, bardzo zadbany, wymiary ok 20x16x7, cena 6zł
Śliczny, drewniany,kolorowy świecznik na podgrzewacze. Długość 25cm. Bardzo efektowny. Jednak ma malutkie uszkodzenie z prawej strony, dlatego też cenę zniżam, choć jest właściwie nowy- pokusiłam się o kolejny niepotrzebny gadżet, który i tak mi do wystroju nie pasuje;) Myślę, że spokojnie można tam coś przykleić czy coś i nie będzie widać, albo jak się ustawi w drugą stronę też nie widać. Cena 10zł
//Tytuł wątku zmieniony na prośbę autora - Amy