Kilka dni temu pojawiło się ogłoszenie - pilnie oddam szczura samicę inaczej zostanie wyrzucona na pole...Zareagowałam, umówiłam się, szczura przywieziono mi pod dom....i niespodzianka- mamy samca. Po pierwszym szoku decyzja- kastrujemy...niestety szczur ma wnętrostwo t.j. jedno jadro nie do końca się zstąpiło i tkwi do połowy w ciele- kastracja raczej niemożliwa...Szanse na adopcję starszego, zwyczajnego kaptura, który potrafi udziabać są raczej znikome i nie chcę go narażać na kolejną zmianę domu. Sytuacja się trochę pokomplikowała, obecnie szczur mieszka w chorobówce o wymiarach 25 na 35 (tak mniej więcej) i zmuszona jestem zakupić mu nową klatkę. Na szczęście znalazła się tutaj fajna na bazarku, z tym że mój fundusz zwierzęcy jest już doszczętnie wyczerpany kupnem klatki dla Clostera jak i jego leczeniem. Szczur Rysiek również teraz przechodzi leczenie (problemy skórne) . W związku z tym mam nadzieję, że uda mi się sprzedać chociaż tych kilka rzeczy i pokryje mi się koszt zakupy klatki i kuwetki , której chciałabym Rysia nauczyć .
1. używane (ale w stanie idealnym) poidło ferplast rozmiar największy cena 15 zł.
2. czarna, odcinana pod biustem bluzka, może być dla pań w ciąży, jest bardzo wygodna, rozmiar m cena 15 zł
3. czarna bluzka, warstwy koronki , na górze wiązana tasiemką, rozmiar s/m cena 15 zł
4. kupiona w zeszłym roku i założona tylko raz bluzka z h&m rozmiar 38 cena 15 zł
W Warszawie możliwy odbiór osobisty