Ponieważ mój ostatni tymczas był z bonusem (a raczej z
biegającymi po zagrodzie) muszę jakoś podratować domowy budżet, szczególnie, że Issiunię chcę wysterylizować, żeby miała większe szanse na swój domek - skoro moja "wredna małpa" nie chce się z nią zakumplować.
Dlatego wystawiam na sprzedaż parę rzeczy, sukcesywnie będę dodawać nowe (ale muszą się wyprodukować
)
na razie mam do zaoferowania
1.
drewniany paśnik hand made
Paśnik jest z jadalnego dla kóliczków drewna - brzozy, jabłoni i leszczyny, nowy - dziś skończony
W pełni bezpieczny i stabilny (technologia testowana przez moją króliczkę, i 5 tymczasów - w pełni akceptowane, chętnie użytkowane i spełniające swoją funkcję).
Ten model jest niewielki. Wymiary: 21/11/11 cm. Dobry dla uszaków bądź innych siankożerców lubiących kończyć w pozycji leżącej, czy niewysokich oraz nie lubiących zalegającego sianka w paśniku. Ze względu na wąską podstawę będzie się nadawał do umieszczenia w kuwecie. Wewnątrz mieści się spora garść siana.
Na zdjęciu dla porównania z Issą, wysoką i smukłą tymczasowiczką. - która od razu rzuciła się na włożone do niego sianko miętowe Zuzali - nie było jej jednak dane go skończyć (nie używała i nie zaznaczała paśnika).
standardowa szklanka
Ten paśnik jaki jest, każdy widzi.
Proponuję cenę 10 zł i pokrycie kosztów wysyłki Pocztą Polską ew. InPost (nie jest bardzo ciężki, ale to jednak pełne drewno).
Materiał na kolejne paśniczki już leży. Można się dogadywać co do rozmiarów itp. - zobaczymy, co da się zrobić