Flika dochodzi do siebie po wczorajszym zabiegu, aczkolwiek niepokoi mnie to jak się porusza, dlatego jutro czeka ją wizyta u doc.
Apati po wczorajszym zabiegu czuje się dobrze
Trois jest w pełni sił, dlatego mam nadzieję, że w niedzielę będzie mógł pojechać do domu tymczasowego i nic nie wyskoczy (nie ufam królikom
), niepokoi nas jednak
Divi, u którego zauważyłyśmy zgrubienie w okolicy tułowia, dlatego jutro Divi również spotka się z doc
jutro również
Fort nie uniknie wizyty u doc – Fort dzisiaj opuścił Azyl i będzie moim tymczasowiczem
Hugo zostanie pod skrzydłami Doroty
Fort waży 85 dag, małymi krokami, ale przybiera na wadze
z uwagi na to, że jutro do naszej wizyty dołączy kilka królików „z zewnątrz” pilnie potrzebujących pomocy doc, jutro odbędzie się tylko jeden zabieg –
Migotki. w pon. czas na
Pufcię.
mam nadzieję, że jutro uda się zabrać
Pufcię oraz
Petitkę na zdj. rtg (nie podobają mi się coraz bardziej oczy Petitki, które lekko łzawią)
w pon. pobierzemy ponownie wymaz u
Devi,
Fusi i
Kurt, aby zrobić dla nich autoszczepionkę (ostatnio nie było możliwości zrobienia autoszczepionki, a to dla dziewczyn dodatkowa szansa na poprawę stanu zdrowia)
Wolfi – wkrótce zobaczymy czy jest w 100% zdrowym królem. jeśli tak, kastracja i będzie w pełni gotowy do adopcji
Anima nie przypomina królika, który trafił do Azylu kilka tygodni temu. chociaż wydawało się, że jej sierść na grzbiecie nie odrośnie, jej blizny w znacznym stopniu zarosły!
dzisiaj Anima to piękna, bardzo sympatyczna króliczka, która czeka na dom stały lub dom tymczasowy
na początku lipca
dzisiaj