sylwiawiewióra, Twoja pomoc jako DT będzie nam bardzo potrzebna. cieszę, że Warner trafi do nowego domu
dzisiaj odebrałam tel. w sprawie królików z Torunia, o których wspominałam kilka dni temu.
na jednej z działek w sposób niekontrolowany rozmnożyły się króliki. nie wiemy jak tam wygląda sytuacja, ale część tych królików znalazła schronienie na działce osoby, która poprosiła nas o pomoc...podobno w tej chwili królików jest
kilkanaście - czarne, białe, rude - jednym słowem króliki miniaturki. nie wiemy również, czy nie połączyły się częściowo z królikami dzikimi.
być może jutro otrzymałam zdj. królików, ale wstępnie umówiliśmy się na przyszły tydzień. tym samym nie mamy nadmiernie dużo czasu na to, żeby przygotować się na przyjęcie nowego rzutu królików...
w tej chwili w Azylu przebywa 26 królików. mamy 3 wolne klatki, ale temat musimy ogarnąć, dlatego pozostaje nam tradycyjnie zmobilizować siły
dzisiaj w Azylu było spokojnie. o dziwo spokojnie i stabilnie, a to bardzo wiele
postanowiłam, że musimy pochwalić azylantów za to jak szybko uczą się czystości. to przyjemność przyjść do Azylu po nocy, zobaczyć czyste klatki (bo czym innym jest brud, a czym innym bałagan
) i czuć zapach siana w powietrzu
większość królików bardzo ładnie korzysta z kuwet. Matylda z wyjątkiem bobków również, poza tym bobki to nie problem
mimi, dziękuję za miłe słowa dot. zdjęć
króliki z Azylu już się przyzwyczaiły do tego, że paparazzi czai się wszędzie
dzisiaj
Edward vel.
Simon...otrzymał dzisiaj 6 za pozowanie do zdjęć
w imieniu podopiecznych Azylu dziękujemy za wspaniałe paczki, które dzisiaj króliki otworzyły
Soniu, kamulka84
dziękujemy również darczyńcom, którzy wspierają nas za pośrednictwem sklepu uszatkowo.pl - dzisiaj wieczorem do Azylu dotrze dostawa ziół
Pufcia vel.
Tygrysia w rezydencji
Kurt ***
oto klatka
Bonsaia i kilka ujęć z Azylu