Andy_wawa żeby być DT dla zaprzyjaźnionej parki to trzeba mieć na to inne warunki niż dla jednego króla w tym przede wszystkim odpowiednio dużo miejsca. Sysunia jeśli zdecydujesz się na innego uszatka daj znać - nie będzie trzeba przynajmniej kombinować z odsyłaniem klatki
Agucha90 dziękuję za tak szybkie zorganizowanie akcji odbioru Kubusiowej i oczywiście za jej przygarnięcie
A ja przedstawiam długo oczekiwane zdjęcia Fly - niestety tylko takie i tylko tyle bo dosłownie 2 minuty później dostała ataku padaczki....
Akurat chodziła po pokoju - na szczęście byłam obok, zdążyłam szybko wziąć ją na ręce i mocno przytulałam żeby w nic się nie uderzyła.... Po wszystkim położyłam ją na jej ulubionej poduszce - jak zwykle po ataku była bardzo osłabiona, wyczerpana, wyciszona... Wytrzymała bez ataku naprawdę długo - całe 1,5 miesiąca nic się nie działo... We wtorek zabieram ją na wymaz - bo zdarza jej się też kichać -ostatnio coraz częściej.
Gonzales też się załapał na 2 fotki -
tutaj trochę zdziwiony:
i rozluźniony
:
We wtorek pod naszą opiekę trafi też uszatek, który został zabrany przez bydgoską policję z mieszkania, którego właściciel trafił do aresztu. Miejmy nadzieję, że będzie zdrowy, niestety drugi uszak który z nim był - nie przeżył....