Październik miesiącem Seniora w Azylu dla Królików w ToruniuJesień życia? Czas Seniora. Nie czekaj. Adoptuj.Wojtuś jest 9-letnim Seniorem, który mnie dzisiaj zaskoczył
w klatce spokojny, wręcz nieruchomy, na wybiegu - król o usposobieniu młodzieńca
ten łagodny, przyjacielski i kontaktowy uszak czeka na nowy dom!
Atilla jest spokojną, 9-letnią damą
dzisiaj kilka razy nieśmiało dołączyła do grupy innych uszaków, ale musimy dać jej więcej czasu, aby nabrała odwagi -
w końcu jest w Azylu jedyną Seniorką i musi pokazać chłopakom na co ją stać
Mały Książę jest 7-letnim, wszędobylskim starszym panem
w tym miesiącu będziemy ze wzmożoną siłą promować adopcje starszych uszaków i prosimy wszystkich o pomoc w tym zakresie
nie obawiajmy się adopcji Seniorów - bez względu na to, ile czasu podaruje im jeszcze los, to my musimy zrobić wszystko, aby ten czas był dla nich jak najlepszy
kiedy kochamy, wizja utraty zawsze boli, perspektywa roku czy 2 lat wydaje się zbyt krótka, ale nie ma żadnej reguły
widok Atilli, Małego Księcia i Wojtusia w Azylu był dla mnie dzisiaj bardzo podbudowujący, a powrót do domu i widok Nobu, który po raz pierwszy od razu się ze mną przywitał (a może po prostu liczył na smakołyk
) - bezcenny
(widok pięknych bobków Nobu również
)
Nobu jest małym mędrcem i zadziorem
ma charakterek jak mój Rusek
kocha pieszczoty, ale jest uparty i ma w sobie to "coś"
Atilla, Mały Książę, Masza, Miś Uszatek, Nobu i Wojtuś czekają na nowe domy!
duszka01 i
polityka6 dziękujemy za Waszą chęć pomocy
póki co nie narzekamy na brak akcesoriów, tj. mamy wystarczającą ilość misek i poideł - oczywiście zawsze mile widziane są zabawki
w tym kule z trawy morskiej
poza tym zioła - babka lancetowata, szerokolistna, mniszek lekarski, nagietek, liście truskawek, karma ziołowo-warzywna i granulat
nezuminotabi transporter doszedł - dziękujemy za ziołowy prezent
ebab zerknij do działu wirtualnych adopcji
na koniec młodzież
- nasi Seniorzy wiele lat temu...
jutro wrzucę na forum zdj. uszaka z Olsztyna, który dzisiaj do nas przyjechał
biedak był bardzo zestresowany i nie pozwolił spr. płci, a nie chciałam go już męczyć - info dla Dobrusi
, ale sianko wcinał jak należy
dzisiaj wieczorem do Azylu dotrze również czarny baranek z Poznania
- jutro futrzaki zobaczy doc
dzisiaj Azyl opuściła Buba
Buba pojechała do Warszawy, a skąd wyruszy do nowego domu w Lublinie
wszystkim zaangażowanym w transfery uszaków dziękuję za pomoc
Aneta dziękuję za wszystko dzisiaj