Cytat: Ola_19 on Dzisiaj o 17:01:35
dzisiejszy dzień przyniósł też szczęście Astrid, która przed południem pojechała do Olsztyna - podziękowania dla Alicji za transport oraz dla naszych forumowych dziewczyn dobrussi i niusi za pomoc
nezuminotabi i Zara czekamy na relację
Oj jutro będą relacje, oj będą Z samego rana jadę po Astrid do Olsztyna
Astrid nocuje dziś u nas, jest pod opieką mego męża, bo ja w pracy...
Muszę powiedzieć, że jest bardzo łagodną królinką, daje się miziać bez oporu, mogłam nawet trzymać jej łapke w ręku
Oczywiście moja Florence - zazdrośnica - najpierw pięknie obwąchała transporter, oznaczyła bródką, powąchały się przez kratkę transporterka i było ok. Potem postawiłam kojec i wystawiłam je obie na próbę poznania... co skończyło się niegościnnym zachowaniem Florci
, bo Astrid przeskoczyła przez kojec i zaczęła zwiedzać Florci legowisko i kuwetkę, a ta złapała ją za futerko - ledwo zdążyłam Florkę złapać, bo wyglądało na początek bójki.
A Astrid w największym spokoju dała się wziąć mężowi na ręce i przenieść do drugiego pokoju. Z apetytem zjadła 2 plasterki marchewki, i kawałek selera. Ziółka i sianka malusio, a wodę z miseczki bardzo ładnie piła. Wymiziałam ją przed pójściem do pracyi potem z relacji mężą wiem, że odpoczywała. Jutro trafi już do swego Domku Stałego do Zary
Otka_a - dzięki za klatkę , mimo gabarytów jest dobrą kuwetą zastępczą