zuzia11, byłoby wspaniale, gdybyście mogli zaopiekować się Momo - moim zdaniem jest już lepiej i mam nadzieję, że w pon. wykluczmy u niego problemy z sercem
majka44kc, wczoraj mówiłam bardzo mało
czasami jak wychodzę po spotkaniach z Azylu np. po 3 takich kolejnych spotkaniach od a do z (a tak bywało ostatnio - na szczęście dla naszych uszu), nie mam już się odzywać
wczoraj wspominałam o tym, że pod naszą opiekę trafiły dwa maluszki - póki co nie widać objawów e.c. i miejmy nadzieję, że tak pozostanie. szkoda, że nie udało się uratować 2 pozostałych maluszków, ale dziękujemy tym, dzięki której szybkiej akcji Cogito i Eureka otrzymały szansę na nowe życie
oto
Cogito i
Eureka dzisiaj do Azylu przyjechały 3 nowe króliki - póki co mam zdj. tylko króliczki ze Złotowa
Atari w imieniu Sylwii (z podziękowaniami za opiekę nad Warnerem
), wrzucam jego zdj. z DT w Olsztynie
zachęcamy do tego, aby zostać domem tymczasowym dla uszaków z toruńskiego Azylu
jutro do DT pojadą nie tylko
Habib i
Seen (2 nowe domy tymczasowe w Olsztynie), ale również
Devi i
uszak, którego dopiero jutro na miejscu wybierzemy (2 domy tymczasowe w Warszawie - gorania dziękujemy za ogarnięcie tego tematu
)
w tej chwili w Azylu przebywają 34 króliki (jutro wyjadą 4), a w najbliższych dniach prawdopodobnie przyjmiemy kolejnych podopiecznych, dlatego działamy!
pod naszą opieką znajduje się w tej chwili ok 80 królików - tej tendencji nie da się już zatrzymać, dlatego zachęcamy wszystkich, aby do nas dołączyli