dzisiaj kilka zdjęć ze schroniska (w schr. jest w tej chwili 15 uszaków), które ukazują to jak może wyglądać miejsce dla królików, które nie jest domem, ani nawet domem tymczasowym... - ile można im dać - ile razem można stworzyć...

, bo jeśli coś nam się udaje, to tylko dzięki tym, którzy nas wspierają - obiektywnie bez Was nie mogłybyśmy wiele...i oczy się śmieją jak patrzy się na te schroniskowe skrzaty - ostatnio przypomniałam sobie jak to miejsce wyglądało jeszcze rok temu...postęp jest gigantyczny

w tym miejscu chciałabym podziękować za prezenty świąteczne, które do nas dotarły

Soniu, kiedy otworzyłam paczkę dla uszaków, ucieszyłam się jak dziecko

jak widać poniżej...uszaki również

wczoraj myślałyśmy o tym jak uatrakcyjnić im klatki...i oto dzisiaj św. Mikołaj sprawił im prezent

niestety nie miałam serca czekać z tą paczką do Świąt

n-monika

dla Ciebie również ogromne podziękowania za cudowny prezent

ponieważ dzisiaj zrobiłam już jeden świąteczny falstart, jutro katka zabawi się w św. Mikołaja i przekaże dary

, co z pewnością zostanie udokumentowane

magii0 Tobie również dziękujemy za pamięć i zbliżającą się dostawę worków, które z pewnością barrrdzo się przydadzą

Unkasowa dziękuję za wspólną pracę w schronisku...i cierpliwość w czekaniu

Sokole Oko i jego Królestwo...

Lucek coraz ładniej korzysta z kuwety - dzisiaj tylko bobki były poza

Okey bardzo lubi swoją kuwetę i jak widać nawet brokuła jadł z jej perspektywy

Florence - wulkan energii

Królewna od razu zainteresowała się piłeczką - Królewna wykorzystuje wszystko co ma w klatce do zabawy - domek, tunel

Stefana jak widać zaintrygował nowy obiekt w klatce

Zuzia dzisiaj postanowiła odpoczywać podczas jedzenia i nie przemęczać się wstawaniem do...brokuła

dopiero zabawka ją poruszyła...

Śnieżynka

Merlin - dumny posiadacz domku, wierzbowej kuli i genialnego kołowrotka z sianem...!

Didi miał dzisiaj mega porządek w klatce (jak na niego naprawdę) i tak jak Lucek uczy się korzystać z kuwety - jest postęp

enia1973 dziękujemy za ciepłe słowa i dom dla Maciejki - będę zaglądać do jej wątku

na koniec chciałabym ogłosić, że przeprowadziłam dzisiaj wyjątkowo expresową adopcję

- Zachary jest już w nowym domu...

po_sąasiedzku gratuluję