Cześć wszystkim!
Swoją biżuterię zaczęłam wykonywać kilka lat temu. A wzięło się to z tego, że mam uczulenie na metal i jedynie mogę nosić w uszach srebrne bądź złote kolczyki. Z budżetem dorabiającej sobie studentki nie mogłam sobie pozwolić na kupowanie kolczyków u jubilera (ceny są wysokie
) więc połączyłam przyjemne z pożytecznym: zaczęłam robić biżuterię dla siebie a i przy okazji na sprzedaż żeby sobie coś dorobić. Teraz już niestety nie ma na to czasu... 2 absorbujące króliki
, studia i w końcu jakaś praca (staż).
Może którejś z Was spodoba się coś z tego co mi jeszcze zostało. Wszystkie kolczyki mają srebrne bigle z wybitą próbą
Koraliki są szklane lub kamienie naturalne.
1. Zielona bransoletka sprężynka: 5zł
2. Żółta bransoletka modułowa: 20zł
3. Wisior Swarovski: Niezwykle efektowny, mieni się odcieniami błękitu i odcieniami złota. Wykonany z kryształków Swarovski Crystal AB 40mm Crystal AB, długość 7,5 cm. 30zł
4. Komplet- wisior i kolczyki Swarovski: Piękny komplet biżuterii składający się z kolczyków i wisiorka. Niezwykle efektowny, mieni się odcieniami błękitu i odcieniami złota. Wykonany z kryształków Swarovski Crystal AB 30mm i srebrnych bigli . Długość kolczyków 7 cm. Długość wisiorka 6,5 cm. 50zł
5. Kolorowe korale: 10zł
6. Długie kolorowe korale: 10zł
7. Komplet z różowego marmuru (korale + kolczyki): 20zł
8. Komplet z marmuru w kolorze kości słoniowek (korale + kolczyki): 20zł
9. Komplet z granatowego marmuru (korale + kolczyki): 20zł
10. Komplet z brązowego marmuru (korale + kolczyki): 20zł
11. Komplet zielone Cracle (korale + kolczyki + bransoletka): 20zł
12. Komplet różowe Cracle (korale + kolczyki + bransoletka); 20zł
13. Komplet niebieskie Cracke (korale + kolczyki + bransoletka); 20zł
Ceny do małych negocjacji
Mam jeszcze inne korale i kolczyki, jak ktoś będzie zainteresowany to dorzucę zdjęcia jak będę miała aparat.