lekka aktualizacja WO maluszkow
:
PIERWSZY WO WIRTUALNY OPIEKUN NADAJE IMIE DLA SIEROTKI Z SOPOTU Wystarczy juz tylko min.25.00pln co miesiac aby zostac WO -trzeba sie jednak najpierw zglosic emailem:
Dokładny regulamin Wirtualnych Adopcji znajdą Państwo tutaj:
http://www.kroliki.net/pl/adopcje/wybor-trybu-adopcji-krolika/regulamin-wirtualnej-adopcji Aby objąć królika Wirtualną Adopcją, należy wysłać zgłoszenie pocztą elektroniczną na adres:
adopcje.wirtualne@kroliki.net ,
zaś comiesieczne wpłaty prosimy dokonywać podając w tytule przelewu :
WIRTUALNA ADOPCJA - [IMIĘ KRÓLIKA] Z SOPOTU - [MIESIAC] za który jest dokonywana wpłata.
kroliczki:
babyOne - deklaracja WO :
Deedee - imie :
Kleo babyTwo - deklaracja WO -
kuzaiks - imie
NenobabyTree - szukany WO
babyFour - deklaracja WO
otka_a - imie :
Feluś babyFive - szukany WO
babySix - szukany WO
babySeven - deklaracja WO
Solvieg - imię :
ThorgalbabyEight - szukany WO
babyNone - szukany WO
bardzo, bardzo dziekujemy p.s.
kuzaiks jakie
imie wybralas
mozesz wybrac imie dla twego wirtualnego podopicznego bo jestes
pierwszym WO- czekamy
z rzeczy najbardziej teraz potrzebnych to :
PODKLADY, PODKLADY, PODKLADY - skonczyly sie
karma CC i
ziola wspomagajace laktacje : pokrzywa , mniszek lekarski, rumianek, melisa, bazylia, natka marchewki -
westa wciaga tyle ile sie jej da a oprocz tego, ze karmi to jeszcze wazy
3.8kg ( dzisiaj jak bylysmy u weta to po badaniu podbrzusza uslyszalam " niezle maluchy ja "wysiagnely"" )- trzeba jej pomoc aby miala wiecej mleka
prywatna gielda - na chwile sie wstrzymamy - czekam na odpowiedz w sprawie "legalnosci "
Deedee - przygotuj paczke z jedzonkiem mysle ze nikt nie bedzie mial pretensji - moze byc CC nie musi byc to dla juniorow
miseczki porcelanowe , poidła 0.5l, ziółka jw - co chcesz wszystko sie przyda
joac - mam nadzieje ze bedzie duzo chetnych na konkurs bazarkowy : poprosilam wyjatkowo o wiecej losow ... mam nadzieje ze to nie odstraszy bo nagroda warta tego
Kamulka84 - dziekujemy za zamowienie w proanimals
duszka01 - dziekujemy za zamowienie w uszatkowie - p. Beatka juz mi doniosla - kompletuje
sonia - dziekuje za namiar na sklep z karma ratunkowa JR Farm Breitfutter - napisze do nich zaraz
klaudiapiwo - tej "przyspiewki" to ja nie znalam
: - ubawilam sie - ja to krakusow o to nie podejrzewalam w ogole : krakusy to "cudowne ludziska" przeciez sa
- p.s a takw ogole to mozna z 1gr miedziany drut "uprzasc" ?
magii0 - dziekujemy za zamowienie w proanimals
co do zamowien , mam goraca prosbe - prosze o wysylanie do mnie info na pw lub emaila:
mirella@gd.pl , co i skad ma przyjsc , niezaleznie czy "rozmawiacie" ze mna , bogusia czy kasia - to nam pomorze w ogarnieciu tematu
i mam taka malutka prosbe : jakby ktos chcial dla nas zrobic prezencior , taki nietypowy to bardzo przydalaby sie nam
waga - dzisiaj u weta troszke glupio mi sie zrobilo kiedy nie moglam odpowiedzie na pytanie ile przez tydzien maluszek przybral - okazuje sie ze jest to dosc istotne w kontrolowaniu czy maluszki dobrze sie rozwijaja , wiec przydalaby sie nam waga najlepiej elektroniczna taka do 10kg i dla maluszkow i dla doroslych krolasow - do tej pory radzilysmy sobie na tzw oko albo u weterynarzy ale teraz jak rosna maluszki trudno biegac co tydzien z cala gromada wiec jakby ktos mial i nie uzywal to my chetnie przyjmiemy