Witam serdecznie na mojej giełdzie.Przybita do muru, z powodu braku "drobnych" postanowiłam wydobyć niepotrzebne już rzeczy i wstawić tu. Może się ktoś skusi i tym samym wesprze mnie w moim wielkim zbieraniu pieniędzy na zwierzyniec. Mam kilka wydatków, mniejsze i większe, wszystkie kosztowne, a mnie... no cóż. Średnio stać na takie zachcianki. Bardzo chciałabym zagródkę dla Frania
Kisi się w klatce 70-ce... I mimo całodziennych wybiegów noce są dla niego straszne. I dla nas, bo hałasuje. Do tego weterynarz pochłania niezliczone ilości mojego kieszonkowego (król ma oczko chore), a o ile rodzice na weterynarza dają - na inne potrzeby kategorycznie odmawiają. Tak więc wystawiam drobiazgi. Wszystkie używane w różnym stanie. Starałam się dobierać sprawiedliwe i dość niskie ceny, jednak takie, żebym mogła zrealizować choć część króliczych marzeń.
1. Figurki pieski i nie tylko.Moja kolekcja, wieloletnio zbierana, zza granicy, z Polski i skąd się tylko dało. Stan taki jak na zdjęciach. Sprzedaję, ponieważ po remoncie nie znalazłam już dla nich miejsca i leżały zakurzone w szafie. Będą ozdobą każdej kolekcji. Numerki (narysowane...
) odpowiadają numerkom w liście z cenami.
1. Rudy kotek ze Słowacji
3zł2. Szary kotek na worku z USA
3zł3. Dwa spanielki z dzwoneczkami, wygrane na loterii
2zł4. Buldog
2zł5. Owczarek
2zł6. Leżący spaniel
4zł7. Beagle
2zł8. Kotek porcelanowy
1zł9. Szczeniaczek labradora
1zł10. Szczeniaczek rottweilera
1zł11. NIE NA SPRZEDAŻ
12. Kundelek
2zł13. Lablador w bucie
4zł14. Owczarek
1zł15. Corgi porcelanowy
2zł (ukruszone uszko, baaardzo stary, ozdoba każdej kolekcji)
16. Golden retriver z Krakowa
3zł17. Springer spaniel z Krakowa
2zł18. Buldog
2zł19. Sznaucer
2zł20. York
2zł21. Spanielek
1zł (ukruszona żuchwa)
22. Buldog
2zł (ma jakieś odpryski)
23. Chart afgański porcelanowy
2zł (równie stary jak corgi)
24. Bokser
4zł25. Kudłaty kundelek
3zł26. NIE NA SPRZEDAŻ
27. NIE NA SPRZEDAŻ
28. Beagle
2zł29. West
2zł30. Jamnik (ukruszona łapka)
1zł31. Doberman
3zł32. Duży i ciężki golden retriver
5zł33. Leżący na plecach szczeniak owczarka
3zł34. Jamnik
4zł35. Słonik na szczeście
3zł36. Kudłaty coś
2zł37. Króliczek ze Słowacji (ma ukruszoną łapkę i uszko)
2zł38. Aniołek/wróżka
6zł39. Aniołek/wróżka
6złNajchętniej wysyłałabym po 5-7 sztuk lub więcej, żeby koszty wysyłki nie wyszły drożej od figurki...
2. Zestaw ubranek dla lalek bobasów.Różne rozmiary i wzorki, stan jak na zdjęciach, cena całości to
6zł.
3. Zestaw plastikowych figurek zwierząt i dinozaurówFigurek jest 38, całość sprzedaję za
16zł. Stan jak na zdjęciu. Możliwe różne kombinacje według uznania po 5-10 sztuk w cenie
6zł4. Kot Filemon i BonifacyPluszaki bez metek w stanie bardzo dobrym. Nieco przykurzone no i czarny kot ma "wyliniały" ogon. Pozostałość po obklejaniu go taśmą klejącą.
Kotki są mięciutkie, choć nie ukrywam, że dobrze by im zrobiło lekkie pranie, lub wietrzenie (kurz wszechobecny). Dzieci uwielbiają takie miłe pluszaki.
Kotki do sprzedania razem w cenie
12zł lub osobno w cenie
7zł za każdego.
5. Fullcap CroppStan idealny, noszony może dwa razy. Kupiony w tamtym roku, jedyny ślad użytkowania to odcięta metka, bo mnie uwierała. Kosztował 30zł, ja sprzedaję go za pół ceny czyli
15zł.
6. Spanielek "The Dog" duży
Spanielek z promocji, która była bodajże rok temu. Stan idealny, lekko przykurzony. Cena
7zł (podczas gdy, aby zdobyć 40 naklejek trzeba było wydać w sieci sklepów coś koło 1000zł...
)
7. Interaktywna panda Full Real, maleństwoMoja zabawka, najbardziej szanowana i ukochana, pora, żeby sprawiła radość innemu dziecku
Stan idealny, w 100% sprawna, jednak baterie już ledwo trzymają i należałoby je wymienić. Do pandy wchodzą bodajże dwa czy trzy paluszki. Lekko przykurzona i futerko można by przetrzeć wilgotną, nawilżoną jakimś środkiem czyszczącym szmatką. Panda "cieszy" się gdy łaskocze się ją po brzuszku (przycisk tam jest ukryty) i usypia gdy nie okazuje się jej uwagi (wcześniej piszczy, a gdy uśnie to przez jakiś czas słodko chrapie). Po chwili sama się wyłącza, a na naciśnięcie przycisku na brzuszku reaguje przebudzeniem. Oczywiście pandę można trwale przełączyć (ma ukryty przełącznik on/off). Cena: tylko
30zł. Za całe godziny wspaniałej zabawy. Nowa panda kosztuje bodajże 70zł.
8. Czerwone "friesbee" Trixie dla psa
Fenomenalne do początków nauki friesbee ze swoim psem. Mój poszarpał talezyk dwa razy i stwierdził, ze mu się nie podoba. Miękki, gumowy, nie zrani wrażliwych psich szczęk. Jedyny mankament to ledwo widoczne, ale obecne ślady psich igiełek na obrzeżach dysku (zdjęcia). Nowy kosztował mnie 24zł, ja sprzedaję za
16zł.
Zachęcam do kupowania! Gdyby udało mi się wyprzedać całą giełdę prawdopodobnie starczyłoby mi na zagródkę. Koszty przesyłki pokrywa kupujący, płatność do uzgodnienia (najchętniej chyba przelew bankowy). Płatność za przesyłkę wg. Poczty Polskiej.
Zmieniono na "giełda" --Blacky