Charme, książki zostały wysłane.
Otka_a, nie wiem, czy mam brać też tą czerwoną sukienkę, czy nie?
Sprzedaję też dotychczasowy transporter, siłą rzeczy używany. Ale wysłać będę mogła dopiero, jak skompletują moje zamówienie z animalii i dojdzie do mnie, bo nie chciałabym zostać bez transportera, gdyby coś się wydarzyło (tfu, tfu!).
Transporter jest taki, jak ten tutaj:
http://animalia.pl/produkt,10099,50,Muscat_Torba_transportowa_Flower.htmlniestety nie w takim stanie.
Na wycieczce kilkudniowej na działkę postanowiłam być miła i zostawić transporter w zagródce, żeby Lunie było przytulniej, a ta się z nim rozprawiła...
Po rozłożeniu wygląda tak:
A na zbliżeniu widać efekty znudzenia Luny:
Uchwyt do szelek/obroży:
Te dwa uszkodzenia zupełnie nie przeszkadzają, nie mają praktycznie żadnego wpływu na transporter. Ale ostatnie uszkodzenie:
Luna w podróży jest zbyt przestraszona, żeby próbować to gryźć. Jednak w domu nie mogę już zostawić jej tego transportera jako kryjówki, bo wcześniej czy później zaczęłaby go zżerać. Więc transporter teraz nadaje się jedynie do transportu.
Nigdy nie był zasikany! Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam, ale niestety dwóch królików nie zmieści.
Wysyłka transportera kosztować będzie 9,50zł ekonomicznym i 12,10zł priorytetem, do wyboru.
Transporter sprzedaję w licytacji, którą zaczniemy od 10zł. Licytacja trwa do piątku do godziny 21.00.
Reszta rzeczy do sprzedania nadal aktualna.