Cytat: lala11 on Dzisiaj o 16:43:59
wiecie co mnie dziś załamało? poszłam do jednego wet zapytać o podjęcie walki w leczeniu a on mnie wyśmiał i powiedział że on nie wie nawet jak to leczyć mutny
Dlaczego Cie to załamało? Przecież to normalne, że większość wetów NIE MA NAJMNIEJSZEGO POJĘCIA o leczeniu królików.
Ekhem, co w tym dziwnego, że człowiek się załamuje, jak usłyszy od weta, że sorry, ale nie wiem jak to leczyć. I to niekoniecznie mogło chodzić o królika ale o cukrzycę jako taką.
Mnie też załamuje fakt, że niektórych spraw nie załatwię w Szczecinie, widać dziwna jestem.
Lala- poziom cukry twojego królika przekracza normy mniej więcej dwukrotnie. Biorąc to pod uwagę+stres to nie jest jeszcze bardzo tragicznie z małym więc spokojnie, bez nerwów
Wydaje mi się, że warto by zacząć od zmiany diety- na taką, która powoduje mniejszy wyrzut cukru do krwi. Dobra dieta jest podstawą przy ludzkiej cukrzycy, wydaje mi się, że powinno być tak również przy królisi.
Mogła byś mi wysłać na priva wyniki badań małej? Zapytam moją wetkę co o tym sądzi